VIP POKLANJA: Uz kupljeni Samsung Galaxy S5 na poklon Gear 2 Neo pametni sat

Sa unapređenom S Health funkcijom Samsung Galaxy S5 i Gear 2 Neo postaju pravi fitnes pratioci zahvaljujući ugrađenom senzoru brzine otkucaja srca i pedometru koji prati kondiciju, pređenu kilometražu, kalorije i brzinu

  • 5

Samsung Galaxy S5 je stigao u Vip Mobile. Prvih 200 kupaca će, samo u Vipu, na poklon dobiti novu generaciju Samsung pametnog sata – Gear 2 Neo putem koga mogu da primaju i obavljaju pozive.

Atraktivno dizajnirani Gear 2 Neo se nosi kao celina za sebe, ali predstavlja i hands-free dodatak za S5 i druge kompatibilne Galaxy uređaje. Korisnik na velikom 1.63 inčnom Super AMOLED ekranu dobija poruke i ostale notifikacije sa povezanih uređaja. Neo može da posluži i kao univerzalni daljinski upravljač, a poseduje i sopstveni plejer za slušanje muzike putem bilo kojih Bluetooth slušalica.

Sa unapređenom S Health funkcijom Samsung Galaxy S5 i Gear 2 Neo postaju pravi fitnes pratioci zahvaljujući ugrađenom senzoru brzine otkucaja srca i pedometru koji prati kondiciju, pređenu kilometražu, kalorije i brzinu. Oba uređaja su otporna na prašinu i vodu.

Samsung Galaxy S5 dostupan je po ceni od 1 dinara u tarifi Smart Max i BizPartner Zauvek 4000. Više informacija na www.vipmobile.rs, 060/1234 i Vip centrima širom Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikishon

    11. april 2014 | 17:55

    Naravno da poklanjaju gear kad telefon košta 1000e.

  • Kiza

    12. april 2014 | 15:21

    S5,nista posebno. Bolji je od s4 samo zbog kamere ali ni tu razlika nije velika. Uzeo ga juce na paket i nemam neki osecaj da je bolji od s4. Posto imam i s4 uporedicu ga jos par dana sa s5 i ako nije bas toliko bolji zalivadicu peticu jer je bas puno para a ne pruza nista spektakularno. To je bar moje misljenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA