NARUČITE SVOJ PRIMERAK: Google Glass dostupan svima u naredna 24 sata

Ovaj gedžet će moći da se poruči po ceni od 1.500 dolara, a za sada još uvek samo u Americi. Takođe, ove nedelje stiže novi update koji će doneti Android KitKat

  • 6

Kompanija Google rešila je da u narednih 24 časa svima koji žele ponudi svoje, sada već čuvene Google Glass naočare. Cena će ostati ista kao i do sada, 1500 dolara, a pored ovoga stiže i update ovog gedžeta na najnoviju verziju Androida, kao i izbacivanje nekih opcija.

Novi update pod nazivom XE16, doneće bolji život baterije, a programeri će moći da razvijaju aplikacije koristeći najnoviji Android "software development kit (SDK)". Google je do sada obično izbacio nove update-ove za Google Glass jednom mesečno, ali je mart preskočen, kako bi bili spremni za prelazak na KitKat. Update će se pojaviti kasnije ove nedelje.

Još jedna od novosti je da je Google odlučio da izbaci mogućnost poziva, zbog loših performansi koje su oni prouzrokovali, a i ovu mogućnost nije koristilo puno korisnika. Manje od deset odsto ljudi je koristilo pozive preko Google Glass-a.

Prodaja počinje u 15 časova po našem vremenu, ali se još uvek mogu poručiti samo u Americi na ovom linku.

(Telegraf.rs / Izvor: cnet.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA