RAT SE NASTAVLJA: Samsung ismeva iPhone u reklami za Galaxy S5 (VIDEO)

Reklama je fokusirana na nove mogućnosti kamere, ali je jedan deo posvećen ismevanju najvećeg konkurenta

  • 41

Samsung je objavio svoju prvu reklamu za novi pametni telefon Galaxy S5, u kojoj je poseban akcenat stavljen na novu ultra HD kameru i ismevanju one na iPhone-u 5S. Ovo nije prvi put da Samsung u svojim reklamama naglašava "mane" svog najvećeg neprijatelja.

Reklama više služi kao "uputstvo za upotrebu" nego kao klasičan marketng, i objašnjava na koji način se treba koristiti novi Galaxy S5 kako bi njegovi korisnici trenutke iz svakodnevnog života učinili još boljim.

Veći deo reklame je fokusiran na nove mogućnosti kamere, među kojima je i opcija kojom možete poboljšati kvalitet fotografija pre slikanja, kao i promena fokusa nakon toga. U jednom trenutku narator reklame jasno kaže da novi Galaxy S5 ima dva puta veću rezoluciju od iPhone-a.

Najnoviji model Galaxy S serije već se prodaje bolje od prethodnika, a videćemo da li će ova reklama tome još više doprineti.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    28. april 2014 | 13:34

    Ja nosim samsung s4 a imao i 1 i 2 i 3 i sledeci mi je iphon 6. Ovaj plastikaner ne vredi te pare potpisujem. Das toliko a on se oguli izlize baguje. Nemam reci. A i dosadio mi je android

  • Bs

    28. april 2014 | 14:28

    iPhone je telefon, Samsung je obicna plastika. I potpisujem da nikada nece da naprave bolji telefon od iPhona. G

  • Vv

    28. april 2014 | 14:44

    Superiorniji od iphona mogu da budu samo u njihovoj reklami i nigde drugde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA