Procurela prva fotografija HTC One Mini 2 pametnog telefona

Zvanični datum pojavljivanja ovog modela nije poznat, ali je tviteraš Evleaks objavio zanimljive informacije u vezi sa njegovim mogućim specifikacijama. Manja verzija popularnog M8 modela imaće ekran od 4.5 inča, najnoviju verziju Androida i Sense interfejsa, kao i metalno kućište većeg rođaka

  • 2

Poznati tviteraš @evleaks na svom profilu objavio je prve fotografije koje navodno prikazuju HTC One Mini 2 pametni telefon.

Ako je verovati slici, ovaj telefon će se proizvoditi u sivoj, srebrnoj i zlatnoj boji. Posedovaće kameru od 13 megapiksela koja neće imati dodatni senzor za određivanje dubine prostora, tehnologiju koju ima M8. Ona će verovatno biti slična kao kod modela Desire 816.

Dodatne informacije u vezi sa njegovim specifikacijama pokazuju da će HTC One Mini 2 raditi na najnovijoj verziji Androida, imaće Sense 6 interfejs, Snapdragon 400 procesor, i ekran od 4.5 inča. Još jedna dobra stvar je ta što će kućište ovog telefona biti aluminijumsko, isto kao kod M8.

(Telegraf.rs / Izvor: cnet.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA