Evo kako izgleda dopisivanje sa frižiderom (VIDEO)

Novi uređaji koji stižu iz kompanije LG uključuju frižider sa ugrađenom kamerom, mašinu za veš koja odgovara na poruke, običnu i mikrotalasnu rernu u jednom uređaju sa NFC i WiFi tehnologijom, a sa njima ćemo komunicirati uz pomoć pametnih telefona

  • 5

LG je prošle godine najavio jedan veoma interesantan servis, pod nazivom "Home Chat", koji će korisnicima omogućiti da pomoću pametnih telefona komuniciraju sa raznim kućnim aparatima. Za sada su prvi uređaji koji poseduju "Home Chat" servis dostupni za kupovinu samo u Južnoj Koreji, ali se njihovo pojavljivanje očekuje i na drugim tržištima.

Aparati koji poseduju pomenutu mogućnost uključuju frižider sa ugrađenom kamerom, mašinu za veš koja odgovara na poruke, običnu i mikrotalasnu rernu u jednom uređaju sa NFC i WiFi tehnologijom.

Kamera u frižideru može poslati fotografije njegove unutrašnjosti kako biste uvek znali šta trebate da kupite kada odete u prodavnicu. Mašina za veš se može aktivirati daljinskim putem kako bi završila pranje pre nego što se vratite kući, a rerna može ponuditi sugestije o raznim receptima i namirnicama koje su potrebne za njihovo spremanje.

Pomenuti uređaji se kontrolišu putem aplikacije za četovanje Line koja ima preko 400 miliona registrovanih korisnika. Iz kompanije LG kažu da "Home Chat" omogućava komuniciranje sa pametnim frižiderom, veš mašinom i rernom na jednostavan način koji veoma podseća na razgovor sa bliskim prijateljima.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: thenextweb.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KaleBrdo

    7. maj 2014 | 16:50

    Fenomenalno. Fali još kamera u wc šolji da kontrolišemo stolice, kamera u ormanu spavaće sobe, da odbije švalere.

  • Dragan

    9. maj 2014 | 22:03

    Kod mene frižider još uvek ide na kocke leda :'D

  • Missy

    10. maj 2014 | 10:42

    Extra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA