VELIKI BROJ AKCIJA I SNIŽENJA: Otvoren novi Gigatron Megastore u Čačku

Novootvoreni Gigatron Megastore nalazi se u ulici Gradsko šetalište BB, a do kraja maja sve kupce očekuju ogromna sniženja na celokupan asortiman

  • 0

Lepa vest za sve Čačane. Čuveni prodajni lanac laptopova, računara i IT opreme, Gigatron, danas će otvoriti vrata svoje nove prodavnice u tom gradu. Novootvoreni Gigatron Megastore nalazi se u ulici Gradsko šetalište BB, a povodom otvaranja očekuje vas veliki broj sniženja i akcija.

Gigatron ne bi bio Gigatron kada za svoje verne kupce ne bi spremio i brojna iznenađenja, a tako je i ovaj put. Odličan komplet, Gigatron Pegaz 10 računar i LG Led monitor od 19.5 inča po fenomenalnoj ceni od od 19.990 dinara. Na ovoj akciji možete uštedeti 2.000 dinara. Na sniženju će biti i Gigatron Armagedon 7 desktop računar po istoj ceni, čija je konfiguracija malo jača, ali se uz njega ne dobija monitor.

Spremite se i za veliko sniženje drugih uređaja i opreme. Svi televizori u ponudi biće sniženi pet odsto od 13. do 15. maja. Dodatna oprema za prenosne računare biće snižena za 15 odsto, a mobilni telefoni 10 odsto od 13. do 20. maja. Svi kupci bilo kog smart telefona na poklon će dobiti memorijsku karticu od osam gigabajta.

Više informacija u vezi svih artikala koji su na sniženju možete pogledati OVDE.

Kao i u svim ostalim radnjama ovog prodajnog lanca, i ovde važe odlični načini plaćanja. Kupite bilo koji proizvod na 300 dana odloženog plaćanja bez kamate, a kredit za iznose do 60.000 možete dobiti samo uz vašu ličnu kartu. Više informacije možete dobiti pozivom besplatnog Call Centra na 0800 30 40 50 ili posetite Gigatron.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA