GIGATRON POKLANJA: Uz svaki kupljeni računar sa Windows 8.1 OS na poklon Office 365

Office 365 Personal omogućava vam da instalirate najnovije kompletne verzije Office aplikacija za računare, uključujući Word, Excel, Power Point, One Note i Outlook na jednom PC ili Mac računaru, a pored ovoga tu su još i brojne podognosti

  • 0

Specijalna ponuda u Gigatronu gde ćete uštedeti 6.000 dinara. Uz kupovinu bilo kog desktop računara sa Windows 8.1 operativnim sistemom u cenu je uključen i Office 365 Personal. Iskoristite ovu sjajnu priliku za bezbrižan rad i sigurnu zabavu. Akcija će trajati do 30. juna.

Office 365 Personal omogućava vam da instalirate najnovije kompletne verzije Office aplikacija za računare, uključujući Word, Excel, Power Point, One Note i Outlook na jednom PC ili Mac računaru. Pored ovoga moguće ga je instalirati na i na jednom tabletu sa Windows platformom ili iPad-u, kao i na jednom smart telefonu ( Android, iOS, ili Windows Phone). Zbog ove pogodnosti sve funkcije moći ćete da koristite kako na mreži, tako i van nje.

Uz Office 365 Personal dobijate i skladišni prostor na OneDrive cloud servisu. Zahvaljujući OneDrive-u, svi vaši bitni podaci i fotografije će vam uvek biti na dohvati ruke, nebitno preko koje platforme ste ih kreirali ili upload-ovali. Pogodnosti Premium pretplate, pored 20 gigabajta prostora na OneDrive-u su i 60 Skype minuta mesečno za pozivanje fiksnih i mobilnih telefona u preko 60 zemalja, kao i besplatna tehnička podrška.

Više informacije možete dobiti besplatnim pozivom Call Centra na 0800 30 40 50 ili posetite Gigatron.rs 

Iskoristite ovu fenomenalnu akciju, vidimo se na preko 20 lokacija širom Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA