Sony predstavio Xperia T3, najtanji smartfon na svetu (FOTO) (VIDEO)

Xperia T3 je oblikovan uz pažnju prema svakom detalju za one koji znaju da cene poseban i prepoznatljiv dizajn u svakodnevnom životu, a takođe je opremljen i najnovijom tehnologijom iz Sony-ja, uključujući vodeću ekspertizu za digitalnu fotografiju i živopisan HD ekran

  • 4

Sony Mobile predstavio je Xperia T3, novi zadivljujući četvorojezgreni pametni telefon stvoren ekskluzivno za one koji žele da se istaknu u društvu. Prelepe izrade u kućištu od nerđajućeg čelika, Xperia T3 je lagan i izuzetno tanak, a jednako ga je zadovoljstvo gledati i držati u ruci.

- Xperia T3 je oblikovan uz pažnju prema svakom detalju za one koji znaju da cene poseban i prepoznatljiv dizajn u svakodnevnom životu. T3 je opremljen najnovijom tehnologijom iz Sony-ja, uključujući vodeću ekspertizu za digitalnu fotografiju i živopisan HD ekran. Sve ovo je uklopljeno u elegantno kućište od nerđajućeg čelika. Kombinacija izvrsne tehnologije i vrhunskog dizajna omogućava da se T3 odmah izdvaja od konkurencije - rekao je Kalum Megdugal, direktor Xperia marketinga u Sony Mobile Communications-u.

Dizajniran sa pažnjom prema svakom detalju

Iako je oblikovan uz pomoć vrhunskih materijala, veoma tanak Xperia T3 je izuzetno lagan i teži samo 148 grama pa nudi slobodu za život u pokretu. Prekrasno kućište od nerđajućeg čelika "odražava" svet oko vas. T3 dolazi u tr elegantne boje koje zaista plene pažnju: beloj, crnoj i ljubičastoj.

Čelik korišćen za izradu kućišta omogućava da tanak dizajn pruža osećaj čvrstine i izdržljivosti, a istovremeno funkcioniše kao antena kombinujući oblik i funkcionalnost. Zadnja strana dizajnirana je korišćenjem mat materijala, zbog čega Xperia T3 deluje tanko i lagano u ruci bez obzira na čvrstoću izrade.

Uživajte u svakoj nijansi boje

Zahvaljujući ugrađenim Sony-jevim BRAVIA tehnologijama, Xperia T3 ima impresivan ekran sa 5,3-inčnim "HD TRILUMINOS display for mobile" visoke rezolucije i Mobile BRAVIA Engine 2. Rezultat je doživljaj gledanja koji nudi realističnije crvene i plave nijanse, kao i IPS ekran u kojem možete uživati iz bilo kog ugla. Savršen je za stvaranje vrhunskog zabavnog doživljaja u pokretu.

Sony ekspertiza kamere vama na usluzi

Xperia T3 koristi Cyber-shot vodeću ekspertizu kamere i ima 8 MP kameru sa "Exmor RS for mobile" senzorom, koja omogućava snimanje izvrsnih fotografija čak i uslovima lošeg osvetljenja. HDR za video znači da možete snimati predivne video zapise i uz jako pozadinsko osvetljenje. Zahvaljujući "SteadyShot-u" sve vaše fotografije će biti oštre i bez distorzije.

Super brzina za super pretraživanje interneta

Xperia T3 podršava super brze 4G mreže, omogućavajući vam da podelite svaki bitan trenutak svog dana bilo kad i bilo gde. Zahvaljujući četvorojezgrenom 1,4 GHz procesoru, Xperia T3 nudi ultra brze performanse i zadivljujuću grafiku, idealno za zabavu u pokretu. Dodatno uz dugotrajnu 2500 mAh bateriju, STAMINA način rada koji štedi potrošnju baterije pomaže vam da još duže uživate u zabavi.

Kombinacija moćnog procesora, super brzih 4G mreža i dugog trajanja baterije pokazuje da Xperia T3 stvarno kombinuje stil i snagu, omogućavajući vam da uživate u najnovijoj zabavi putem Sony Entertainment Network-a, pretražujete internet ili u trenutku podelite fotografije i video zapise.

Impresivne aplikacije u kojima će vaš svet društvenih mreža uživati

Xperia T3 ima aplikacije kamere koje su stvorene da poboljšaju način na koji stvaramo i delimo fotografije putem društvenih mreža.

Social live – omogućava vam prenos uživo svakog dragocenog momenta putem Facebook-a u trenutku kada se događa, a na ekranu telefona možete videti i podeliti komentare u stvarnom vremenu

AR effect – prebacite svoju kameru na AR effect način rada i svojim fotografijama i video zapisima dodajte nove zvučne efekte i zabavne animacije. Od dinosaura do života u okeanu, sve ove potpuno prilagodljive teme se mogu jednostavno podesiti dok ste u pokretu.

Timeshift burst – ako se brinete da ćete prekasno pritisnuti okidač kamere, zaboravite na brigu. Timeshift burst snima 31 fotografiju za samo dve sekunde. Ona počinje sa snimanjem čak i pre nego što pritisnete okidač kako bi osigurala da ćete uhvatiti savršenu fotografiju.

Kreativni efekti – da bi svojim fotografijama dali umetničku notu, uz kreativne efekte primenite jednu od brojnih opcija izgleda za svoje fotografije i video zapise, menjajte boje ili primenite efekt ogledala. Dostupni za video zapise u stvarnom vremenu, ova podešavanja poboljšavaju vaše video zapise i otvaraju čitav svet mogućnosti.

Portrait Retouch – uredite svoje snimke izbliza. Portrait Retouch će osigurati da uvek snimite fotografiju na kojoj najbolje izgledate, uz dodatke kao što su dodavanje šminke u stvarnom vremenu, dodavanje okvira i druge opcije. Možete i videti promene u stvarnom vremenu, pre nego što snimite fotografiju da budete sigurni da ste dobili fotogenični finiš.

Sony neprestano unapređuje svoj izbor aplikacija kamere pa se stalno predstavljaju nove.

Jednostavan transfer

Xperia Transfer je super jednostavna i sigurna aplikacija koja će vam pomoći da prebacite svoje kontakte, fotografije, bookmark-ove, aplikacije, muziku, poruke i druge sadržaje sa svog starog Android ili iOS uređaja na svoj novi Xperia T3. Dodatno, Xperia Transfer Mobile2 čini transfer još jednostavnijim, pa ne morate koristiti svoj računar ili Mac, već možete prebaciti sadržaje sa telefona na telefon direktno. Prebacivanje sa iOS ili Android telefona na Xperia model nikad nije bilo brže i jednostavnije.

Savršen za korisnike za stilom u potrazi za telefonom koji ne pravi kompromise po pitanju dizajna ili tehnologije. Nova Xperia T3 će se u prodaji naći krajem jula 2014 godine.

Više informacije o novom Sony-jevom modelu možete pronaći OVDE.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kristijan

    4. jun 2014 | 15:46

    Imao sam S2,zamenio expiriom Z1,kako sam se zeznuo..S2 nije imao ogrebotinu na ekranu posle dve godine besumučne eksploatacije,mozda je jednom ili dvaput zablokirao...a ovo čudo nema dana da ne pobrljavi,a o ekranu da ne pričam( ko autoput u Srbiji)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA