AWAKENING OF HEROES: Pogledajte trejler za prvu srpsku MOBA igru (VIDEO)

COFA Games studio iz Beograda koji je zaslužan za ovu igru, pored trejlera, objavio je i da će se u igri uskoro naći i novi heroji među kojima je i živopisni deda u paklenim kolicima. Igrica je trenutno u alfa fazi testiranja, a svi koji to žele mogu se registrovati za dobijanje alfa ključa

  • 4

Beogradski COFA Games studio objavio je premijerni trejler za Awakening of Heroes koji prikazuje heroje u akciji i detalje iz igre koja se još uvek nalazi u ranoj fazi razvoja. Alfa testiranja prve domaće MOBA igre, koja su počela 8. maja, obaviće se u nekoliko etapa i uključiće više grupa igrača.

Ukoliko ste zainteresovani da budete među prvima koji će isprobati heroje i njihove moći u uzbudljivoj borbi, možete da se registrujete na web sajtu igre. Nažalost, zbog velikog interesovanja, samo deo prijavljenih igrača dobiće alfa ključ.

Kako najavljuju iz COFA Games-a, novi heroji će se uskoro priključiti već dobro poznatim AoH likovima - bakici, hipsteru, mesaru, odžačarki i dečaku lutalici. Prvi na redu jeste živopisni deda u paklenim kolicima koji će biti pravo osveženje u igri. Deka je inspirisan predlozima fanova koji su pristigli na Facebook stranu igre, u okviru takmičenja u kome su sami igrači mogli da predlože ideje za novog heroja.

Da podsetimo, Awakening of Heroes jeste brauzer igra, integrisana sa Facebook-om, a u pripremi su i "stand alone" i tablet verzije. Igra će biti besplatna i moći će da se igra na bilo kom mestu sa internet konekcijom, u bilo kom vremenu. Za razliku od većine MOBA igara, AoH bi trebalo da bude lakši za učenje, a same partije dinamičnije i kraće.

Pored toga, Awakening of Heroes je integrisan sa Oculus Riftom, što će omogućiti igračima da iskuse čari virtuelne realnosti i zakorače u samu igru u ulozi posmatrača.

Naš intervju sa tvorcima prve srpske MOBA igre možete pročitati OVDE.

Pogledajte prvi trejler za Awakening of Heroes:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mare

    5. jun 2014 | 19:49

    Zašto se samo nisu zaposlili u Riot Games(LoL),Valve(Dota 2) ili u Blizzard (Heroes of the Storm).Cijenim njihov trud ali iskreno i realno ova igrica neće nikada biti poznata pored ovih giganta.

  • Amaz

    6. jun 2014 | 13:21

    koje sranje jebote

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA