POTREBAN VAM JE ŠTO JEFTINIJI MOBILNI TELEFON? Gigatron ima rešenje

Mobilni telefon Nokia 208 i smartfon GoClever Quantum 350 Dual Sim su na ogromnom sniženju. Oba modela koštaju 5.990 dinara, a na vama je samo da odaberete uređaj koji najviše odgovara vašim potrebama. Gigatron je spremio i fenomenalne načine plaćanja

  • 1

Danas naš život ne možemo da zamislimo bez mobilnih telefona. I dok jedni ove uređaje ne ispuštaju iz ruku, drugima je i dalje potreban za najosnovnije stvari kao što su pozivi i razmena poruka. Upravo za takve osobe, Gigatron je spremio fenomenalnu akciju. Mobilni telefon Nokia 208 i smartfon GoClever Quantum 350 Dual Sim su na ogromnom sniženju. Oba modela koštaju 5.990 dinara, a na vama je samo da odaberete koji vam više odgovara.

Nokia 208 je mobilni telefon namenjen za malo stariju generaciju. Ukoliko vam internet nije preko potreban, kao ni aplikacije, ovaj model je savršeno rešenje za vas. Finski proizvođač poznat je po veoma kvalitetnim uređajima kojim baterija traje i po nekoliko dana, osobina kojom se danas retko koji telefon može pohvaliti.

Što se tiče drugog modela koji je na akciji, Goclever Quantum 350 Dual Sim, on je namenjen za one koji tek ulaze u svet pametnih telefona. Najosnovnija varijanta Android smartfona na kojem ćete imati pristup svim aplikacijama i prednostima koje donose ovi uređaji, a opet ćete i uštedeti 4.000 dinara. Još jedna od prednosti ovog modela je što može koristi dve sim kartice istovremeno, pa ukoliko koristite više od jednog broja, nećete morati da često menjate telefone, već ćete sve imati u jednom.

Gigatron je kao i uvek svojim kupcima maksimalno olakšao plaćanje. Bilo koji proizvod u preko 20 radnji ovog prodajnog lanca širom zemlje, možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana bez kamate. Tu su takođe i instant krediti za iznose do 60.000 dinara za koje vam je potrebna samo lična karta. Za više informacije možete posetiti Gigatron.rs ili pozovite besplatni Call Centar na 0800 30 40 50.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA