KAO NA FILMU: Sa ovom bespilotnom letelicom možete da snimite akcione scene (VIDEO)

"Hexo+ camera drone" je robotski heksakopter koji će pratiti vaš pametni telefon, odnosno vas, i snimiće svaki vaš pokret. Veoma je brz i stabilan, pa će uhvatiti svaki kadar čak i kada je brdovit teren u pitanju

  • 0

Ako želite da zabeležite određene momente, kao što su vožnja biciklom, ili surfovanje na talasima, uglavnom vam je za to potrebna neka druga osoba koja bi vas usklikala. Međutim, taj problem bi uskoro mogao da se reši. Bespilotna letelica (dron), pod imenom "Hexo+ camera drone", pratiće vas u stopu i iz vazduha zabeležiti svaki kadar.

Robotski heksakopter će pratiti vaš pametni telefon, a moguće je podesiti i željenu udaljenost. Veoma je brz i stabilan, pa će uhvatiti svaki kadar čak i kada je brdovit teren u pitanju.

Ukoliko biste želeli da na ovaj način snimate sportske video-klipove dok trenirate, trčite ili radite nešto treće, moraćete da izdvojite 499 dolara za "Hexo+ dron". I to samo ukoliko imate GoPro kameru. Ukoliko ni nju ne posedujete, za ovu avanturu trebaće vam 699 dolara.

Ovo je zaista puno novca, ali se isplati s obzirom da pruža kvalitet video-klipova kakav se viđa samo u velikim studijima. Hexoplus će početi sa prodajom u maju 2015. godine.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor:engadget.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA