TEMPERATURE SVE VIŠE, CENE SVE NIŽE: Ogromno sniženje laptopova u Gigatronu

Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Samsung, Toshiba, Fujitsu, Sony, Apple, veliki izbor različitih modela svih poznatih proizvođača stoje vam na raspolaganju. Iskoristite fenomenalnu uštedu od deset odsto! Akcija će trajati do kraja juna, i ne važi za akcijske modele

  • 0

Leto je zvanično počelo, a Gigatron nam je spremio pravo letnje iznenađenje za tropske dane koji su pred nama. U pitanju je sniženje od deset odsto na preko 300 modela laptop računara u svim radnjama ovog prodajnog lanca.

Obradujte sebe pred more novim laptopom koji će uvek biti tu za vas. Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Samsung, Toshiba, Fujitsu, Sony, Apple, veliki izbor različitih modela svih poznatih proizvođača stoje vam na raspolaganju. Na vama je samo da odaberete i pokažete prstom na model koji najviše odgovara vašim potrebama i džepu.

Gigatron je spremio i odlične načine plaćanja. Svaki proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana, bez kamate. Platite kada i koliko želite. Za iznose do 60.000 dinara kredit možete dobiti na samom licu mesta, a dovoljna vam je samo lična karta. Više informacija možete dobiti pozivom Call Centra na 0800 30 40 50 ili posetite Gigatron.rs

Iskoristite fenomenalnu uštedu! Akcija će trajati do kraja juna, i ne važi za akcijske modele. Čekamo vas u preko 20 Gigatron prodavnica širom Srbije.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA