Lindzi Lohan tuži tvorce GTA V zbog lika u igri koji podseća na nju

Ime devojke u igri je Lejsi Džouns,a ona je opisana kao poznata glumica i u igri predstavlja manje bitan lik. Lejsi izuzetno podseća na Lohanovu, naročito na prednjem omotu igre, gde se pojavljuje sa telefonom u ruci

  • 12

Poznata glumica Lindzi Lohan tuži tvorce popularne igre GTA V zbog kreiranja lika koji neodoljivo podseća na nju. Lindzi je tužbu protiv razvojnog studija "Rockstar Games" podnela u sredu, tvrdeći da je lik koji podseća na nju kreiran bez dozvole kako bi podigao prodaju igre.

Ime devojke u igri je Lejsi Džouns,a ona je opisana kao poznata glumica i u igri predstavlja manje bitan lik. Igrači je upoznaju u predgrađu Vinewood-a gde se krije od paparaca. Ona potom traži da je odvezete kući i tokom puta se žali na slavu i priznaje da je anoreksična.

Lik izuzetno podseća na Lohanovu, naročito na prednjem omotu igre, gde se pojavljuje sa telefonom u ruci. U tužbi, Lohanova tvrdi da je "Rockstar" takođe koristio njen glas, slike, i stil oblačenja bez dozvole. Ona takođe spominje i "Chateau Marmont Hotel" koji se nalazi u igri. U pitanju je lokacija na kojoj je glumica nekada živela i jasan ukazatelj na kršenje njenih prava.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theguardian.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nema pametnija posla..

    3. jul 2014 | 18:09

    Ma setila se kako da zaradi jos MALO bogatsva.

  • Radasin od Babusnicu

    3. jul 2014 | 21:49

    Pa ovde pise poznata glumica, Lohanova je poznata po gudri tako da tuzba nema osnova.

  • joker

    3. jul 2014 | 21:44

    prica u igrici donekle i jeste ismevanje americkih selebritija i svega kao sto je ona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA