Da li je ovo novi Sony Xperia Z3 pametni telefon? (FOTO)

Prototip predstojećeg Sony Xperia Z3 modela, pokreće još jači Snapdragon 801 procesor, zajedno sa najnovijom Android 4.4.4. verzijom

  • 1

Razlika između modela Sony Xperia Z1 i Z2 nisu naročito velike, a po fotografijama koje su se pojavile na kineskoj društvenoj mreži Baidu, izgleda da će i treći naslednik izgledati dosta slično prethodnicima.

Prototip predstojećeg Sony Xperia Z3 modela, pokreće još jači Snapdragon 801 procesor, zajedno sa najnovijom Android 4.4.4. verzijom.

Sudeći prema fotografijama, Z3 će biti iste visine kao Z2, što znači da će ekran biti dijagonale 5,2 inča. Kao i prethodnik, i Z3 će imati kameru od 20,7 megapiksela.

Ono po čemu se ovaj prototip razlikuje je jednostavniji dizajn kućišta, što je iznenađenje s obzirom koliko malo se dizajn menjao od originalnog Xperia Z modela. Kompanija Sony još uvek nije davala nikakve informacije u vezi sa ovim fotografijama, tako da će samo vreme pokazati da li je ovo zaista nova Xperia Z3.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: engadget.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA