GAME OF PHONES: Kako da napravite najbolji držač za telefon IKAD (FOTO)

Sve što vam je potrebno kako biste imali najbolji držač za mobilni telefon u vašoj okolini jeste malo vremena, pena za pakovanje, lepak, nožići za koktele, okrugli podmetač za čaše, platno, i sprej za bojenje u crnoj i sivoj boji

  • 5

"Igra prestola" je definitivno najpopularnija serija današnjice, a presto oko kojeg se svi bore u igrici je još poznatiji. Šta mislite o ideji da isti takav presto koristite kao držač za mobilni telefon? Ukoliko vam ova ideja zvuči primamljivo, u nastavku ćemo vam kroz nekoliko jednostavnih koraka objasniti kako to možete uraditi.

Iako deluje kao jako komplikovan za pravljenje, u suštini je veoma jednostavno. Sve što vam treba jeste pena za pakovanje, lepak, nožići za koktele, okrugli podmetač za čaše, malo platna, i sprej za bojenje u crnoj i sivoj boji.

Prvo isecite penu (ili stiropor) u pravilnom obliku koji podseća na tron, kao na slici ispod.

Zaoblite ivice nožem, a zatim ceo tron zalepite na okrugli podmetač za čaše. Platno isecite i zalepite po ivici podmetača kako bi bio blago izdignut od površine na kojoj stoji.

Isecite platno na "rezance" tako da jedan deo ima šiljate krajeve, i neka svaki bude različite dužine. Zalepite ih po sedištu trona, sa strane i od napred.

Sledeće što trebate da uradite je da pobodete nožiće za koktele. Od dva nožića isecite drške i zalepite ih na prednji deo trona.

Zabodite još nožića za koktele kao što je prikazano na slici ispod. Neka neki od njih oštrice imaju okrenute na gore.

U poslednjem koraku podmetač i donji deo trona obojite sprejem u crno. Zaštitite gornji deo prestola od bojenja u crno. Kada ste to završili, vaš presto iz "Igre prestola" trebao bi da izgleda ovako.

Da li ste napravili ovaj fenomenalni držač za mobilni telefon? Koliko vremena vam je trebalo?

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: pocket-lint.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA