DELL INSPIRON 3531: Sve što vam treba od laptopa po povoljnoj ceni

Upravljanje zadacima postaje sve lakše sa novim Inspiron 15 laptopom, koji ima Intel Celeron Dual Core procesor, četiri gigabajta radne memorije, prostrani 15.6-inčni TrueLife HD ekran, a uz to i originalni Windows 8.1 operativni sistem

  • 0

Dell Inspiron 3531 je sve što vam je potrebno,  brz, pouzdan, elegentan, a pre svega pristupačan. Pomenuti model je dostupan u Gigatronu po ceni od 34.990 dinara, a tu su i odlični načini plaćanja. Beskamatno plaćanje na rate do 300 dana gde sami možete odrediti iznos rate, kao i krediti za iznose do 60.000 dinara za koji vam je potrebna samo lična karta.

Upravljanje zadacima postaje sve lakše sa novim Inspiron 15 laptopom, koji ima Intel Celeron Dual Core  procesor, četiri gigabajta radne memorije i prostrani 15.6-inčni TrueLife HD ekran.

Kako vam ništa ne bi promaklo pobrinuće se zadivljujući HD LED ekran rezolucije 1366x768  piksela. Pored toga, Inspiron 3531 ima i visok kontrast koji obezbeđuje TrueLife tehnologija. Za sve vaše podatke, muziku, filmove, serije, fotografije tu je i veliki hard disk veličine 500 gigabajta.

Jedan od glavnih aduta za brz i efikasan rad u poslovnom i privatnom okruženju jeste originalni Windows 8.1 operativni sistem koji ima odlično optimizovan interfejs u kom ćete sa lakoćom savladati sve zadatke koji se pred vas postave.

Više informacije možete pogledati OVDE, a mi vas čekamo na preko 20 lokacija širom Srbije. Vaš Gigatron.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA