KAO NA FILMU: Samsungov telefon čoveku spasao život

Cela priča se desila u kineskoj provinciji Sinkjang. Svađi između dva muškarca prethodila je bezazlena šala, koja je dovela do potezanja oružja. Na svu sreću, niko nije ozbiljnije povređen zahvaljujući Samsung Galaxy Mega smartfonu

  • 13

Nakon jedne bezazlene šale u kineskoj provinciji Sinkjang došlo je do svađe koja se umalo završila tragično. Jedini razlog zbog kog nije došlo do toga jeste Samsungov pametni telefon Galaxy Mega.

Sve je počelo kada je u prodavnici jednom muškarcu ispao novčanik na pod. Drugi muškarac, čiji identitet i godine nisu poznati, ga je podigao i našalio se kako bi mogao da uzme novac iz novčanika i plati sebi piće. Zbog te šale počela je svađa koja se nastavila i na ulici.

pistolj

Kada je osoba koja je podigla novčanik sa poda izvadila nož, drugi muškarac je izvadio pištolj i sa udaljenosti od dva, tri metra zapucao. Metak je prošao kroz ruku koju je napadnuti čovek instinktivno podigao, a sreća u celoj priči je što se on zaustavio na pametnom telefonu koji se nalazio u džepu košulje.

Povređeni muškarac je imao sreću što je u džepu nosio jedan od najvećih pametnih telefona Samsung Galaxy Mega, čija je dijagonala ekrana 6,3 inča. On je prevezen u bolnicu, a napadač je uhapšen, i protiv njega će sigurno biti podignuta optužnica za pokušaj ubistva.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: cnet.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bond

    6. avgust 2014 | 19:40

    Pa ovo je vrlo velika laz. Metak ej

  • Oružar

    7. avgust 2014 | 07:41

    Kineski pištolj,Ni telefon ne može da probije.

  • Strelac

    8. avgust 2014 | 00:29

    Kad bih znao koji kalibar je u pitanju, znao bi da li je to istina ili samo reklama za samsung. Ovako, možda jeste možda nije?!?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA