LAPTOP HP 250 G2: Odlične karakteristike po još boljoj ceni

Po ceni od 49.990 dinara, uštedom od 2.000 dinara i odličnim načinima plaćanja koje je Gigatron obezbedio svim svojim kupcima, ovaj model laptopa renomiranog proizvođača Hewlett-Packard je odličan izbor za kupovinu

  • 1

Gigatron je ove nedelje spremio sniženje laptopa HP 250 G2 koji će uvek biti tu za vas kada je najpotrebnije. Ovaj prenosni računar se odlikuje odličnim karakteristikama i performansama, ali i još boljom cenom.

Po ceni od 49.990 dinara, uštedom od 2.000 dinara i odličnim načinima plaćanja koje je Gigatron obezbedio svim svojim kupcima, ovaj model laptopa renomiranog proizvođača Hewlett-Packard je odličan izbor za kupovinu.

HP 250 G2 poseduje Intel Core i3 3110m procesor kojeg odlikuje brzina rada na 2.4 GHz. Uz dva fizička i dva virtuelna jezgra, eksluzivna Intel hyper threading tehnologija ovom procesoru omogućava preformanse slične onima sa četiri jezgra. Poseduje hard disk od 750 gigabajta koji je dovoljan za čuvanje velikog broja HD filmova, muzike, ali i ostalog multimedijalnog i poslovnog digitalnog sadržaja.

Takođe poseduje četiri gigabajta radne memorije koja pruža nesmetan rad bez usporavanja u zahtevnijim programima (igrama) sa mogućnošću proširenja do 16 gigabajta.  Za one koji vole da se opuste uz neku video igru, za to je zadužena Nvidia 820m sa 1 gigabajt sopstvene DDR3 video memorije.

Ovaj laptop, kao i bilo koji drugi uređaj u Gigatronu možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana bez kamate, a za iznose do 60.000 dinara dovoljna vam je samo lična karta. Više informacija možete dobiti pozivom besplatnog Call Centra na 0800 30 40 50 ili posetite sajt Gigatron.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA