Za ove tajne interneta sigurno niste znali (FOTO)

Internet je veoma zanimljiv sam po sebi i nekad možemo provesti dane surfujući, ali zašto stvari ne bi učinili još zanimljivijim i dodali neke skrivene fore koje će vas zasmejati ili iznenaditi, a neke mogu biti i veoma korisne

  • 3

Neki od trikova koje internet krije će vas sigurno iznenaditi, a neki će vam možda biti i od koristi. U svakom slučaju uživaćete i nasmejati! Mi vam predstavljamo 8 tajni, za koje sigurno niste znali.

1. "Gusarski Facebook".

Na našim Facebook profilima postoji opcija da jezik prebacimo na "pirate", to jest na gusarski engleski, jezik kojim govore pirati. Kako to izgleda i koliko je zanimljivo korisnicima ove društvene mreže možete videti na slici ispod.

2.  Lenjivci napadaju Buzzfeed

Kada na sajtu Buzzfeed.com ukucate čuvenu Konamijevu šifru - GORE,DOLE, GORE, DOLE, LEVO, DESNO, LEVO, DESNO, B, A ceo sajt napadnu i preuzmu lenjivci.

3. Slaninica na monitoru

Kada istu šifru ukucate na sajtu Soundclick.com, na monitoru se pojavi parče slaninice koje možete otklanjati griz po griz, stiskom na enter.

4. Lažne Excel tabele

Na sajtu Skybet.com postoji dugme u gornjem desnom ćošku, koje vam, kada ga pritisnete, izbaci ekran pun lažnih Excel tabela u slučaju da vam iznenada naiđe šef na poslu, u "inspekciju".

5. Wordpress tajna

Svi znamo da "Terms of service"na sajtovima ne čita skoro niko. Isto tako to znaju i sajtovi, pa je Wordpress za one koje reše da pročitaju "Terms of service" spremio jedno malo iznenađenje.

6. Tajni Kickstarter bilten

Kada skrolujete na dno početne strane na Kickstarter sajtu i kliknete na makazice tri puta, otvoriće vam se "tajna" opcija i bićete "nagrađeni" tako što ćete moći da se prijavite na tajni Kickstarter-ov bilten.

7. Harlem šejk

Na YouTube u delu za pretraživanje ukucajte "do the harlem shake" i cela stranica će početi da đuska i da se trese, kao u tom hitu i prateći trend koji je isti započeo.

8. Atari Google Breakout

Kada ukucate "Atari breakout" na Google images moći ćete da zaigrate Google verziju istoimene igre iz daleke 1976. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA