Da li će ovo biti najlepši pametni satovi na svetu? (FOTO)

Andreas Melbostad, kreativni direktor Diesel Black Gold-a, dizajnirao je modne dodatke za pametni sat Samsung Gear S koji će imati svoju premijeru u sklopu Diesel-ovog predstavljanja kolekcije za proleće/leto 2015

  • 1

Kompanija Samsung Electronics najavila je saradnju sa modnom linijom Diesel Black Gold povodom novog pametnog sata Samsung Gear S nedavno predstavljenog na sajmu IFA 2014. Saradnja Samsunga i brenda Diesel Black Gold predstavlja spoj inovativne i modno osvešćene tehnologije.

Andreas Melbostad, kreativni direktor Diesel Black Golda, dizajnirao je modne dodatke za pametni sat Samsung Gear S koji će imati svoju premijeru u sklopu predstavljanja kolekcije za proleće/leto 2015. Dizajnerski tim brenda Diesel Black Gold kreirao je za Gear S kolekciju unikatnih delova različitih oblika, boja i detalja koji odražavaju kultni stav modernog brenda Deisel.

- Želeo sam da u pametni sat Samsung Gear S unesem i DNK brenda Diesel Black Gold. Bio je izazov kreirati personalizovanu verziju ovog uređaja koji će biti izraz ličnog i individualnog stila - zaključio je Andreas Melbostad.

Elementi koji će biti deo kolekcije proleće/leto 2015. inspirisani su su stilizovanim rock zvezdama Novog talasa i korišćeni su kako bi dali oštar stav uređaju kroz prepoznatljive metalne detalje i dizajn kože.

- Posvećeni smo saradnji s brendovima koji inspirišu modu i podstiču ljude na izražavanje vlastitog stila. Naša saradnja je vrlo važna za buduću saradnju između modne industrije i tehnologije ujedno i način da se pokaže kako se nosivi uređaji sve više prepliću sa svakodnevnim životom - izjavila je Janghi Li, izvršna direktorka poslovne jedinice globalnog marketinga, IT-a i mobilne divizije kompanije Samsung Electronics.

Pametni sat Samsung Gear S dolazi s elegantnim zakrivljenim Super AMOLED ekranom i prilagodljivom narukvicom te savršeno pristaje zglobu korisnika. Zahvaljujući 3G povezanosti, ovaj pametni sat nudi novo, sveobuhvatno korisničko iskustvo i omogućava korisnicima slobodu u pokretu.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ASDF

    12. septembar 2014 | 21:15

    Za one koji nece cip, tu su "pametni satovi". Ovo je tek pocetak. Bicemo zavisni od njih i ucenjeni njima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA