Da vaš računar "besni" od performansi pobrinuće se ovaj SSD disk

U pitanju je SSD disk serije Fury kompanije Kingston. Njega odlikuje visoka brzina čitanja odnosno upisivanja podataka od čak 500 megabajta u sekundi, pa je sigurno da će ovaj uređaj u vaš računar udahnuti novi život

  • 0

Hard diskovi postaju prošlost, jer ih polako ali sigurno zamenjuju SSD (Solid State Drive) diskovi. Ukoliko u svoju "mašinu" još uvek niste ugradili ovaj uređaj, sada je pravi trenutak za to. Naime, Gigatron je spremio sniženje od čak 4.000 dinara na Kingston Hyper X Fury SSD disk od 240 gigabajta. Njegova trenutna cena iznosi 12.490 dinara.

Kingston SOLID STATE DRIVE serija pod nazivom FURY u bukvalnom smislu besni od performansi i vašem računaru donosi neviđen pomak u brzini upisa i čitanja podataka u svim operacijama. 2.5'' SATA III SSD disk koji podatke upisuje i čita brzinom od 500 MB/s opčiniće vas već pri prvom uključivanju računara. Prvo što ćete primetiti je brzina podizanja operativnog sistema, a odmah nakon toga i bolje performanse tokom samog rada u njemu. 

Koliko je ovaj uređaj kvalitetan pokazuje i činjenica da uz njega dobijate i tri godina garancije, a više informacija u vezi sa Kingston Hyper X Fury SSD diskom možete pogledati OVDE.

Gigatron je i ovaj put obezbedio odlične načine plaćanja. Bilo koji uređaj možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana bez kamate, a ukoliko vam je potreban kredit u iznosu do 60.000 dinara, dovoljna vam je samo lična karta i sve rešavate na licu mesta. Više informacija možete dobiti pozivom besplatnog Call Centra na 0800 30 40 50 ili posetite Gigatron.rs.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA