GEJMERI IZGOREŠE: Šta je bolje - FIFA 15 ili novi PES? (VIDEO)

Verodostojniji igrači, bolja grafika i poboljšani gejmplej su samo neke od prednosti novih fudbalskih simulacija koje nas očekuju ove jeseni. Koju ćete vi igrati?

  • 22

Novi delovi popularnih fudbalskih simulacija, FIFA 15 i PES 2015 uskoro će se pojaviti u prodaji, a nestrpljivi fanovi sigurno se pitaju koja će ovog puta odneti pobedu i kojoj od njih bi trebalo da maksimalno poklone svoju pažnju tokom predstojećih hladnih dana.

Razvojni studio EA obećao je kako će nova FIFA biti daleko realnija u odnosu na prethodnike. Igrači će se kretati prirodnije i realnije će dočarati svoje prave modele. Tako će Mesi, na primer, više koristiti levu nogu kao što to radi i u stvarnosti.

Sa druge strane, Konami je za svoj PES 2015 obećao slične stvari. Igrači će takođe reagovati kao što to rade i u realnom životu. Skenirano je na 1.000 igrača kako bi potezi bilo što verodostojniji, a taktike timova će se automatski ažurirati.

Kada je reč o grafici, obe igre se mogu pohvaliti veoma dobrim kvalitetom, s tim što u određenim situacijama postoji razlika. Tako će na primer "replay" animacije biti bolje na FIFA-i, dok PES ima lepše urađene detalje igrača. FIFA 15 će kao i uvek imati veći broj licenci, što je veoma bitna stvar.

Pogledajte poređenje lica igrača u FIFA 15 i PES 2015:

FIFA 15 će se u prodaji pojaviti 25. septembra i to za PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One i Wii, dok će PES 2015 biti dostupan tek za dva meseca, tačnije 13. novembra, i to za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One.

Predlažemo vam da pogledate ovaj kratak video klip u kojem su objašnjene sve mane i prednosti oba naslova:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA