SAVRŠEN LAPTOP ZA GEJMERE: Asus K550LB oduševiće vas cenom i performansama

Sa Intel Core-i5 proceosorom, neintegrisanom grafičkom kartom, 4 GB RAM memorije i ogromnim hard diskom, ovaj laptop pokrenuće sve igrice bez ikakvih problema, a kako bi uživanje bilo potpuno, Gigatron je spremio i odlične gejmerske miševe

  • 2

Gigatron je ove nedelje rešio da iz svoje ponude izdvoji moćan, a pristupačan laptop. U pitanju je prenosni računar Asusove K550LB serije.

Ovo Asusovo "oružje" opremljeno je Intel Core-i5 procesorom, nVidia grafičkom kartom GT 740M sa 2 GB sopstvene memorije i 4 gigabajta RAM memorije. Sa hard diskom od 1TB bez ikakvih problem ćete spakovati sva potrebna dokumenta, fajlove, igrice i multimedijalne sadrže.

Zahvaljujući odličnom Intelovom procesoru i neintegrisanoj grafičkoj karti, bez ikakvih problema pokrenućete sve najnovije naslove video igara. Kako bi uživanje bilo kompletno, Gigatron vam preporučuje da ovaj laptop ukombinujete sa nekim od Logitech miševa namenjenih gejmerima. Kompletnu ponudu možete pogledati OVDE.

Cena ovog laptopa iznosi 61.990 dinara, a Gigatron je kao i uvek spremio izvrsne načine plaćanje. Ovaj prenosni računar, kao i sve proizvode iz asortimana možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana BEZ KAMATE, a kredit u iznosu do 60.000 dinara možete dobiti na licu mesta, samo sa vašom ličnom kartom. Više informacija možete dobiti na sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    15. oktobar 2014 | 00:53

    Usao sam skoro u gigatron, uzeo sam korpu i ko u super marketu poceo da ubacujem artikle u korpu. Da sam imao 3000 evra potrosio bi sve :-)

  • Aleksandar

    6. septembar 2017 | 16:51

    Zao mi je nemam ja te pare a da imam kupio bih odmah ovaj gejmerski laptop sa misom jel preko mi je potreban kada bih teo gigatron u saradnju sa youtuberima i youtuberkama da mi pokloni taj gejmerski laptop i mis bio bih im zahvalan i plus bih im se zahvalio putem youtube reko bi hvala vam puno svima vama koji ste ucestvovali u tome da ja na poklon dobijem gejmerski laptop i mis saljem vam jedno veliko hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA