ODUVAĆE VAS: Asus predstavio Echelon Forest gejmerske slušalice (FOTO)

One su u potpunosti kompatibilne sa PC i Mac računarima kao i PlayStation 4 konzolom i telefonima i tablet uređajima

  • 2

Kompanija ASUS je predstavila Echelon Forest, multi-platformske igračke slušalice sa neodijumskim magnetima prečnika 50mm i šumskom kamuflažnom šarom.

Poseduju jastučiće za uši prečnika 100mm koji će obezbediti odlično naleganje i utišati ambijentalnu buku do 30dB. Echelon Forest igračke slušalice su novi proizvod u Echelon seriji kamuflažno dekorisanih igračkih periferija za FPS igrače.

Takođe imaju pozlaćeni 3.5mm konektor sa zasebnim zvučnim i mikrofonskim spliter kablom za povezivanje sa PC i Mac računarima, kao i produžni kabl koji će vam obezbediti ukupnu dužinu kabla od 2.5m. Kada je potrebno povezati ih na PS4 ili mobilne uređaje, Echelon Forest koristi kombinovani 3.5mm konektor za ulaz i izlaz. U ovom slučaju dužina kabla je 1.3m - idealno za korišćenje sa mobilnim uređajima. Echelon Forest se isporučuje sa odgovarajućom kamuflažnom torbicom za zaštitu tokom transporta.

Ove slušalice poseduju neodijumske magnete prečnika 50mm koji obezbeđuju snažan zvuk u svim igrama. One pružaju široku zvučnu sliku optimizovanu za igranje, tako da igrači osećaju tutnjavu eksplozija i mogu da steknu pozicionu prednost kada čuju iz kog pravca stižu zvuci metaka ili neprijateljskih koraka. U multiplejer akciji, igrači mogu da daju jasne instrukcije saigračima zahvaljujući usmerenom mikrofonu sa redukcijom buke koji se izvlači kada je potrebno. Echelon Forest je idealan i za uživanje u zvuku svih vrsta muzičkih žanrova i isporučuje impresivan zvuk u filmovima ili kod gledanja video zapisa na tabletu.

Echelon Forest su ergonomski dizajnirane za maratonske igračke sesije i testirane kako bi obezbedili optimalan pritisak na glavu. Jastučići za uši prečnika 100mm obezbeđuju dobro pozicioniranje i smanjuju spoljašnju buku za 30dB. Echelon Forest sa maskirnom šarom će uskoro imati i svog pandana u modelu - Echelon Navy – igračkim slušalicama sa mornaričkom kamuflažnom šarom.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA