NEMATE DEVOJKU? Evo kako da je nađete za tili čas

Za sve oni koji zabadaju nos u vaša posla, Nevidljiva devojka će se pobrinuti da vam poveruju. Evo o čemu se zapravo radi

  • 49

Gotovo da ne postoji osoba na svetu koju prijatelji, rodbina i kolege sa posla nisu gnjavili sa pitanjima o ljubavnom statusu i kada će već jednom naći devojku odnosno dečka. Na svu sreću, zahvaljujući tehnologiji 21. veka, i za takve dosadnjakoviće postoji rešenje. U pitanju je usluga Invisible Girlfriend koja će za vas stvoriti virtuelnu devojku koja će slati poruke, pozvati vas kad treba, ostavljati komentare na društvenim mrežama i slati poklone.

Za sve oni koji zabadaju nos u vaša posla, Nevidljiva devojka će se pobrinuti da vam poveruju. Osnivač ovog veoma interesantnog servisa, Met Homan, objašnjava kako njegov cilj nije pomoći ljudima da lažu, nego jednostavno da služi kao "štit" od dosadnih zabadanja nosa u tuđu intimu.

Invisible Girlfriend naglašava da oni neće zaista stvoriti devojku, nego će samo pomoći da izmišljena priča o njoj bude uverljivija.

Ova usluga je još uvek u fazi testiranja, ali bi trebalo da bude dostupna do kraja godine. Početni paket, koji uključuje SMS poruke, telefonske pozive, hitnu komunikaciju po potrebi i sitne poklone, koštaće 9,99 dolara. U najavi je naravno i nevidljivi dečko.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bolesno

    15. novembar 2014 | 21:41

    Ne znam stvarno cemu ovo brate izadjes u grad budes džentlmen i to je to...ali ovo ovo je previse bolesno...!

  • DELIJA ZAUVEK

    15. novembar 2014 | 21:21

    Ovo je za one najgore jadnike i pacenike

  • Lepotani123

    15. novembar 2014 | 21:15

    Jadno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA