Ova aplikacija će vam reći da li vam je dupe veliko (VIDEO)

Sa ovom aplikacijom muškarci se više neće mučiti da smisle odgovore na "teška" pitanja koje im žene svakodnevno postavljaju o tome kako im stoji ono što su obukle, a žene će u svakom trenutku imati realnog savetnika pored sebe

  • 1

Nova aplikacija Okay Fashion sigurno će biti sastavni deo svakog ženskog pametnog telefona. Naime, ona će nežnijem polu omogućiti da u svakom trenutku dobije odgovor na njihova najčešća modna pitanja, kao što je da na primer kako izgledaju u nekom komadu odeće koje su odabrale.

Sigurno se svaki muškarac barem jednom susreo sa pitanjima: "Da li da obučem ravne ili cipele sa petom?", "Kako mi ide ogrlica uz ovaj outfit", "Da li mi guza izgleda veliko u ovoj suknji?"... Sa ovom aplikacijom muškarci se više neće mučiti da smisle odgovore na ova "teška" pitanja, a žene će u svakom trenutku imati realnog savetnika pored sebe.

Žene će kreirati svoj profil u aplikaciji Okay Fashion u kojem će objavljivati slike sa pitanjima. Njihovi sledbenici, koje čine korisnici Okay Fashiona će glasati, i na ekranu će se pojaviti "objektivna presuda".

Žene ne bi trebalo da veruju suprotnom polu kada je moda u pitanju, zato što se većina muškaraca plaši da kaže istinu koliko joj dobro pristaje ono što isprobava, pokazalo je online istraživanje trgovačkog lanca na veliko Very.co.uk.

Fashion Okay aplikaciju za Android možete preuzeti OVDE, a za iOS OVDE.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA