ŠIPTARSKA PROVOKACIJA? U ovoj igrici vi ste dron koji nosi zastavu i beži od fudbalera

Igrica pod imenom Autochthonous je dostupna za Android, a ona dosta podseća na čuvenu Flappy Birds, kako po grafici, tako i po samom gejmpleju

  • 16

Fudbalska utakmica između Srbije i Albanije koja je nedavno održana prekinuta je nakon što je dron sa zastavom Velike Albanije uleteo na teren. Povodom cele priče digla se velika međunarodna prašina, a sada je ovaj incident dobio i svoju aplikaciju za pametne telefone, Autochthonous.

U pitanju je video igrica koja po svojoj mehanici i grafici podseća na čuveni Flappy Birds. Naime, u Autochthonous-u igrač se nalazi u ulozi drona kojeg tapkanjem treba da održava u vazduhu kako ga fudbaler koji se nalazi u dnu ne bi uhvatio.

Poeni se sakupljaju kada naterate fudbalera da skoči kako bi uhvatio zastavu, a dron takođe ima i bateriju koja se troši ukoliko ne skupljate poene.

Autochthonous je dostupna za Android, i možete je preuzeti OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lik

    13. novembar 2014 | 12:43

    Kad ćete shvatiti nije provokacija nego koriste medije za ostvarivanje svojih ciljeva. A šta mi radimo po tom pitanju? Ništa kao i uvek.

  • miki

    13. novembar 2014 | 13:05

    jadni ovi albanci ovo izgleda jedini uspeh u njihovoj zemlji

  • King

    13. novembar 2014 | 22:52

    Ljudi ajde da spamujemo ovo, u play prodavnici skroz dole imate da prijavite kao nepozeljno, hajde da uradimo to. Ovo je neposredno vredjanje naseg naroda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA