Ovaj momak zarađuje milion dolara godišnje igrajući igrice (FOTO) (VIDEO)

Met Heg (22) odrastao je u Čikagu igrajući video igrice. Do pre tri godine radio je u Mekdonaldsu, a sada zarađuje ogroman novac igrajući popularnu pucačinu Call of Duty

  • 8

Ko kaže da igranje video igrica nije isplativo? Met Heg (22) je poznatiji pod svojim gejmerskim nadimkom Nadeshot, a ovaj momak igrajući čuvenu pucačinu Call of Duty, na godišnjem nivou zaradi čak milion dolara.

Iako pritiskaju dugmiće, Met i njegov tim verovali ili ne imaju čak i nutricionistu koji ih održava u formi. Nedavno su dali krv, vozili bicikle i radili jogu kako bi njihovi zglobovi bili u što boljoj formi. Hegov glavni sponzor je Red Bull, a on dosta vremena provodi povezan na razne aparate koji mere njegovu moždanu aktivnost tokom dugih gejmerskih rundi.

Naučnici se nadaju da će uz pomoć ovih podataka i specijalnim vežbama poboljšati njegove sposobnosti. Met je odrastao u Čikagu igrajući video igrice.

Njegov otac često kaže da je Met samotnjak, ali kada je reč o gejmingu često ume da viče na svoje saigrače kako bi se doveli u red. Kao mladi tinejdžer prisustvovao je velikom broju gejmerskih turnira, ali je tek nedavno počeo da zarađuje. Do pre tri godine rado je Mekdonaldsu.

Ne samo da mu razni turniri donose novac, već je to i njegovo prisustvo na društvenim mrežama. Tako na primer Met na YouTube postavlja svoje mečeve, uživo prenosi turnire, ali i pravi video dnevnike. Kako sam kaže, ni njemu nije jasno što ga toliko puno ljudi prati, i smatra da ima i boljih igrača od njega.

Pogledajte video.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: newser.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA