Sa ovim gedžetom nikada nećete izgubiti ključeve od stana (FOTO) (VIDEO)

Chipolo privezak je gedžet koji jednostavno možemo da zakačimo na ključeve od stana ili neki drugi predmet. Ukoliko ne možemo da se setimo gde smo ostavili neku stvar, Chipolo će ih uz pomoć aplikacije locirati

  • 3

Dnevno u proseku izgubimo 10 minuta u traženju ključeva, novčanika, torbi, telefona i ostalih stvari koje smo negde zaturili. Rešenje je Chipolo - mali elegantan privezak koji nam pomaže da ih lociramo a koristan je i kada šetamo naše kućne ljubimce.

Chipolo privezak jednostavno zakačimo na primer na ključeve od stana i povežemo ga sa smart telefonom putem Bluetooth-a. Ukoliko ne možemo da se setimo gde smo ostavili ključeve, potražićemo ih putem mobilne aplikacije za Android i iOS koja locira Chipolo na udaljenosti do 60 metara.

Ukoliko su ključevi van tog dometa, aplikacija će prikazati mapu sa lokacijom na kojoj se Chipolo poslednji put nalazio. Ako nam se, recimo, desi da negde zagubimo naš smart telefon, dovoljno je da prodrmamo Chipolo i telefon će se oglasiti.

Chipolo je dostupan u ekskluzivnoj Vip ponudi, u četiri boje: crvenoj, žutoj, narandžastoj i crnoj, po ceni od 2.990 dinara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA