STALNO VAM JE PRAZNA BATERIJA: Evo šta će je spasiti (FOTO)

"Mini Power" je prenosiva baterija koja je izrađena od papira i koja je biorazgradiva. Dolazi u tri različite verzije koje se razlikuju po trajanju

  • 47

Najveći problem današnjih mobilnih telefona je trajanje baterije. I kada smartfone sasvim normalno koristimo, baterija jedva izdrži jedan dan bez punjenja, a stalno praćenje koliko je ona puna i nošenje punjača svugde sa sobom jedino je rešenje. Međutim, stvari bi mogle da se uskoro promene na bolje. Dizajner Cung Či Hsien razvio je ideju za male mobilne akumulatore, koji će korisnicima pametnih telefona drastično olakšati problem sa kratkim trajanjem baterije.

Iako ova ideja nije nova, ovaj dizajner je otišao korak dalje jer je njegov proizvod "Mini Power" prenosiva baterija koja je izrađena od papira i koja je biorazgradiva. Mini Power dolazi u tri različite verzije koje se razlikuju po trajanju. Ove baterije će trajati dva, četiri ili šest sati.

Kada je baterija telefona pri kraju, korisnik samo treba da priključi "Mini Power" na svoj uređaj, što će mu omogućiti dodatnu energiju i duži period korišćenja. 

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    29. novembar 2014 | 22:02

    Ja u rancu nosim akumulator od auta.....85 ah. I telefon mi je uvek pun!!

  • Vlada

    29. novembar 2014 | 23:17

    Imao iphon 5s baterija mi je trajala po 7-8h ito bukvalno razgovori i malo neta. A sada uzeo Lg g3 traje baterija po 2-3 dana sa koriscenjem kao iphon onaj

  • bla

    29. novembar 2014 | 21:22

    Gde ima ovo da se kupi? O.o

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA