HOĆETE DA BUDETE SVETSKA ZVEZDA? Ova aplikacija će vam u tome pomoći (VIDEO)

TheTake je aplikacija koje će identifikovati komade odeće koje nose svetske zvezde, a zatim će korisnike uputiti gde mogu da ih kupe i to po sniženim cenama. Međutim, ova aplikacija ima još nekoliko trikova

  • 0

Mlada američka kompanija, koju su formirala tri inženjera i učenika trgovačke škole u Kolumbiji i Njujorku, napravila je aplikaciju "TheTake" koja registruje odeću i odevne detalje popularnih javnih ličnosti i korisnicima omogućava da se obuku poput njih, upućujući ih gde mogu da kupe te odevne predmete.

Aplikacija čak omogućava da se odeća pronađe po sniženim cenama, objavio je francuski dnevnik "Figaro".

"TheTake" se, međutim, ne zaustavlja na odeći i odevnim detaljima, već identifikuje i nameštaj, restorane, hotele i skoro sve što se pojavi na ekranu. Obuhvatajući skoro 119 filmova i oko 90.000 registrovanih proizvoda i lokaliteta, aplikacija je već dostupna na AppStore-u, a trebalo bi uskoro da bude i na Androidu.

Američka kompanija, međutim, ne namerava da se na tome zaustavi i želi da proširi postupak i na druge formate, osim video sadržaja, a razvijaće i neke personalizovane proizvode za neke američke studije.

Sve je, međutim, počelo od koncerta Kanje Vesta.

- Dobio sam ideju za aplikaciju tokom jednog od njegovog pojavljivanja na dodeli MTV nagrada "MTV Videos Music Awards" 2010. godine - objasnio je Tajler Kuper, kreator aplikacije.

- Kontrast između njegovog crvenog odela i bele scene privukao je moju pažnju , a kada sam obavio pretagu na Google-u da bih video ko je to napravio nisam ništa našao - precizirao je Kuper.

TheTake možete preuzeti OVDE.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA