APLIKACIJA ZA ŠVALERE: Kako da varate, a da vas žena ne provali? (VIDEO)

Da li vam je poznat koncept pod imenom "burner"? Ovaj termin popularizovan je u seriji "The Wire", a reč je zapravo o stvaranju telefonskog broja koji biva uništen nakon upotrebe bez potrebe da se uništi sam telefon

  • 4

Za svakog muškarca koji voli da "švrlja" sa strane, veliki je problem čuvanje poruka i brojeva tajnom od sopstvene žene. Međutim, jedna aplikacija će svim švalerima ovog sveta pomoći da svoje avanture sačuvaju tajnom.

Da li vam je poznat koncept pod imenom "burner"? Ovaj termin popularizovan je u seriji "The Wire", a reč je zapravo o stvaranju telefonskog broja koji biva uništen nakon upotrebe bez potrebe da se uništi sam telefon.

Burner je opisan kao "debeo sloj privatnosti" koji omogućava da kontaktirate klijente, mušterije, kolege ili u ovom slučaju švalerke, a da im ne odate svoj privatni broj telefona. Ova aplikacija može funkcionisati i u internet pretraživaču uz pomoć plugina za Google Chrome.

Foto: burnerapp.com Foto: burnerapp.com

Korisnici takođe mogu kreirati više brojeva koji se mogu kontrolisati iz jednog inboxa.

Kreirani broj može imati potpuno drugi regionalni pozivni broj, u odnosu na zemlju u kojoj se nalazite. Jednom kada broj više nije potreban on se jednostavno "spaljuje", i novi biva kreiran automatski. Sve razmenjene poruke i informacije unutar ove aplikacije ostaće tajna, pa možete biti sigurni da vaša žena neće saznati ukoliko ste rešili da malo "prošvrljate" po komšiluku.

Za svaki slučaj možda bi bilo pametno da postavite šifru za otključavanje telefona.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA