NEODOLJIVA PONUDA: Asus fonepad Note 6 smartfon po do sada neviđenoj ceni (VIDEO)

Gigatron je kao i uvek spremio odlične načine plaćanje za ovaj, ali i sve uređaj iz asortimana. Asus fonepad Note 6 odlikuje vrhunski dizajn i kvalitet finalne obrade koji je impresivan

  • 0

Sa novom godinom stižu i nova sniženja u Gigatronu. Ovaj put je reč o Asus fonepad Note 6 smartfonu koji je snižen dodatnih 4.000, pa je sada dostupan po ceni od 33.990 dinara.

Ovaj model raspolaže nizom kvalitetnih karakteristika među kojima se izdvaja brzina i ekonomičnost potrošnje Intel Atom procesora koji radi na 2 GHz. Asus Fonepad Note 6 poseduje Full HD IPS ekran čija je dijagonala 6 inča pa je pregled svih sadržaja besprekoran i po pitanju boja i po pitajnu kvaliteta prikaza.

Njegov dizajn i kvalitet finalne obrade je impresivan, a pored toga ovaj model ima i zadnju kameru od 8MP, 2 GB RAM memorije i 16 GB prostora za skladištenje podataka koji se može proširiti memorijskom karticom. Više informacija o ovom modelu možete pogledati OVDE.

Pored toga što je ovom uređaju dodatno snizio cenu, Gigatron je omogućio i izvanredne načine plaćanja. Naime, svaki proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana, i to BEZ KAMATE. Takođe, za iznose do 60.000 dinara kredit je moguće dobiti na licu mesta samo sa ličnom kartom. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50. Vidimo se na preko 25 lokacija širom Srbije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA