GENIJALAN IZUM: Ova aplikacija za samce menja savršenu devojku!

Korisnici će moći da izaberu karakter dečka ili devojke, priču o tome kako su se upoznali, a daće realan i ubedljiv dokaz da se nalazite u ljubavnoj vezi kako bi živeli život pod svojim uslovima

  • 0

Oni koji su sami konačno mogu da odahnu. Pojavile su se aplikacije "Invisible Girlfriend" i "Invisible Boyfriend" koje šalju tekstualne i glasovne poruke "korisniku-partneru".

Zbog pritiska okoline, samci su prinuđeni da smišljaju izgovore zbog čega i dalje nemaju nikog. Aplikacija je kreirana da bi "trenirali" flertovanje, i da bi uporne prijatelje ili rodbinu ubedili da zaista imaju devojku ili dečka.

- Invisible Boyfriend će dati realan i ubedljiv dokaz da se nalazite u ljubavnoj vezi kako bi živeli život pod svojim uslovima - saopštila je kompanija iz Sent Luisa koja je kreirala ove aplikacije.

Aplikacija je trenutno dostupna u BETA verziji, a korisnici će moći da je skinu u zavisnosti od pola. Za taj užitak mora da se izdvoji 20 evra mesečno.

Korisnici će moći da izaberu karakter dečka ili devojke, priču o tome kako su se upoznali, a uz mesečnu pretplatu dobija se 100 tekstualnih, 10 glasovnih poruka i jedno pravo pismo.

Printskrin: invisibleboyfriend.com Printskrin: invisibleboyfriend.com

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA