ZA POKERAŠE: Ako ste voleli da lupate "veća manja" na automatu, ovo će vas oduševiti!

Svi oni koji su bežali iz škole da bi odigrali još koju partiju pokera na slot mašinama, sada to više neće morati da rade ako imaju Android smartfon ili tablet

  • 9

Svi oni koji su odrasli udarajući levi i desni taster dok su igrali poker na slot mašinama, aplikacija Jolly Card Poker vratiće lepe uspomene.

Naime, od sada svi koji imaju pametni telefon ili tablet sa Android operativnim sistemom, moći će da se vrate u period kada su bežali iz škole da bi zaigrali najpoznatiju kartašku igru.

Ono što aplikacija Jolly Card Poker nudi je autentično iskustvo igranja pokera, slično kao da ste u kazinu. 

Podrazumevana vrednost opklade je 10, ali se ona može promeniti pre nego što se karte podele. Minimalna vrednost opklade je 1, a maksimalna 99 poena.

Aplikacija Jolly Card Poker je besplatna, i možete je preuzeti OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OSTO JA

    22. januar 2015 | 23:26

    E kako me satrla ova masina majko mila,kad se samo sjetim,majka primi platu,ja ukradi tu istu platu i trk na aparate,naravno sve izgubi,dodji kuci,uh,peglanje,i sad me ponekad zaboli zatiok,djavo ődnio poker,na moj tel nece ova aplikacija,izgubio bi ga prvi sat.

  • donninja

    23. januar 2015 | 09:28

    Imam ga na telefonu već 4 god. i rado je koristim. Inače, ova verzija pokera postoji unazad sigurno desetak godina u sklopu emulatora Mame32, PC verzija...

  • Skrobe92

    3. decembar 2015 | 20:04

    Znam da su bas stari aparati,al dal zna neko da mi kaze jel mogu da se igraju i dalje u nekoj kockarnici? ovi novi su glupost,a nije to to preko aplikacije :P

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA