PRAVI LEPOTAN: Da li će ovako izgledati naslednik HTC One M8 smartfona? (FOTO)

Fotografije koje objavljuje tviteraš Evleaks obično su veoma autentične, pa je velika verovatnoća da će novi modeli tajvanske kompanije izgledati kao na slici

  • 6
Foto: Twitter/@evleaks Foto: Twitter/@evleaks

Čuveni tviteraš Evleaks objavio je fotografiju na kojoj se vide dva nova smartfona kompanije HTC, pa je vrlo verovatno da će tajvanski proizvođač 1. marta predstaviti dva "flagship" modela.

Reč je naravno o naslednicima One M8 modela, a tačno ime uređaja još uvek je pod znakom pitanja. Spekuliše se da bi nove perjanice HTC-a mogle da nose naziv Hima i Hima Ultra, odnosno One M9 i Hima Ace Plus. Fotografije koje objavljuje Evleaks obično su veoma autentične, pa je velika verovatnoća da će pomenuti modeli izgledati kao na slici.

Novi One imaće metalno kućište, prednju kameru koja će se nalaziti na sredini odmah iznad displeja, kao i BoomSound zvučnike koji su smešteni ispod kućišta. Jedina velika razlika između dva modela koja se nalaze na fotografiji je dugme (moguće da je reč o skeneru za otisak prsta) koje se nalazi na dnu, ispod HTC logotipa.

Novi "flagship" modeli imaće ekrane koji će se prostirati od ivice do ivice. Očekivane specifikacije su ekran QHD rezolucije, 3 GB RAM memorije i osmojezgarni procesor Snapdragon 810.

Da li su pomenute informacije tačne, imaćemo prilike da se uverimo 1. marta kada je HTC zakazao događaj na kojem će najverovatnije predstaviti ove uređaje.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: cnet.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA