DA, DA, REALNO JE: Facebook ima više ljudi od najveće države sveta!

Facebook je postao "veći" i od Kine, države sa najvećim brojem stanovnika na planeti, koja ima 1,36 milijardi stanovnika

  • 1

Najveća društvena mreža je u sredu ponosno objavila da se na njenu stranicu loguje čak milijardu i 390 miliona korisnika mesečno. Svi oni koriste News Feed, chat i pregled fotografija koje Facebook nudi.

Imajući to u vidu, Facebook je "veći" od Kine, države sa najvećim brojem stanovnika na planeti, koja ima 1,36 milijardi stanovnika.

Huffington Post piše kako je poređenje Facebooka sa Kinom pomalo ironično, jer je stranica na teritoriji te države uglavnom blokirana. Ipak, to nije sprečilo osnivača i direktora Marka Zakerberga da prošle jeseni ode u Kinu, gde se susreo sa čelnim ljudima kineske privrede.

Iako Facebook doživljava konstantnu ekspanziju, ona je usporena u poslednjih nekoliko meseci jer jednostavno ne postoji dovoljan broj korisnika interneta.

(Telegraf.rs/ Izvor:klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA