MANEKENI MEĐU RAČUNARIMA: TOP 8 najvitkijih laptopova (FOTO)

Sa pravom navalom tableta vrlo je lako potceniti malo tradicionalnije forme računara kao što laptop. Nemojte praviti tu grešku, ovi uređaji mogu da budu i tanki i moćni

  • 0

Svet laptopova se uvek pomerao i napredovao ka kompaktnijim i prenosnijim dizajnerskim rešenjima, ali poslednje generacije su tanje nego što smo mogli da zamislimo i u najluđim snovima pre samo desetak godina.

Potrošači su u neprestanoj trci za tehnološkim čudima u malim pakovanjima, i proizvođači se svim silama trude da udovolje ovoj želji ljudi. Tanji laptop znači lakši laptop, personalni računar koji može biti ubačen u torbu, a da ne predstavlja nezgodni teret.

Poslednje generacije ovih kompjutera koriste prvoklasne materijale kao što su magnezijumske legure i karbonska vlakna koji obezbeđuju stabilnost, a istovremeno sve više smanjuju težinu. I ne morate da se brinete o njihovim performansama, jer su procesori i baterije konačno dostigli nivo koji omogućava njihovo produktivno korišćenje bez kompromisa.

Zbog svega toga, časopis "PC Mag" je probrao osam najtanjih laptova koje trenutno možete da nađete na svetskom tržištu. Uživajte u njihovom dizajnu i izaberite sebi najprikladniji!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA