NI APPLE NI SAMSUNG: U Indiji naviše smartfona prodala firma za koju nikad niste čuli! (VIDEO)

U poslednjem kvartalu 2014. godine 22 odsto svih prodatih smartfona u Indiji proizvela je kompanija "Micromax" čime je ostvario za dva procenta veću prodaju od Samsunga

  • 5

Indijski proizvođač jeftinih smartfona "Micromax" postao je vodeći u toj zemlji zbacivši sa trona korejski Samsung, javlja "Business Insider".

U poslednjem kvartalu 2014. godine 22 odsto svih prodatih smartfona u Indiji proizvela je kompanija "Micromax" čime je ostvario za dva procenta veću prodaju od "Samsunga".

Indijsko tržište pametnih telefona i dalje beleži veliki rast i treće je najveće tržište u svetu. Najviše se kupuju uređaji nižeg cenovnog ranga (između 100 i 200 dolara) kakve u svojoj ponudi, između ostalih, ima i Micromax.

Osim "Micromaxa" i "Samsunga", Indijci u velikoj meri kupuju i uređaje "Karbonna" i "Lave". Reč je takođe o lokalnim proizvođačima koji u ponudi imaju veliki izbor jeftinijih telefona.

Pogledajte video.

 

 

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novus ordo seclorum

    6. februar 2015 | 13:59

    Sve je to isto. Micromax ili apple . Telefon ko telefon. Stavis mu dual core procesor, 1 gb rama i 8 megapiksela kameru i to je to. Pametni okrecu se svojim stvarima. A nasa deca , momci i devojke kupuju apple kao da su jedini telefoni a nista posebno. Izgled pre svega grozan. Moj LG G2 je AZDAJA za apple . I po slecifikacijama i po izgledu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA