FANOVI ASSASSIN'S CREEDA SPREMITE SE: Rat templara i ubica konačno dobija svoj film (VIDEO)

Glavne uloge još uvek nisu zvanično potvrđene, ali neimenovani izvor blizak produkciji tvrdi da će se među glavnim glumcima naći Francuskinja Marion Kotijar i Majkl Fasbender

  • 4

Film Assassin's Creed sada je i zvanično potvrđen. Iza njega stoji studio New Regency koji je poznat po hitovima kao što su "12 Years a Slave", "Birdman" i "Gone Girl", a u bioskopima bi trebao da se pojavi sledeće godine, tačnije 21. decembra 2016.

Glavne uloge još uvek nisu zvanično potvrđene, ali neimenovani izvor blizak produkciji tvrdi da će se među glavnim glumcima naći Francuskinja Marion Kotijar i Majkl Fasbender.

Iako nije poznato koju će ulogu tumačiti Marion, njoj i Fasbenderu je navodno ponuđena još jedna mogućnost. Ukoliko prvi film postigne veliki uspeh, oboje će biti glavna postava i za nastavak.

- Zadovoljstvo nam je da najavimo da je New Regency dao zeleno svetlo, i da je produkcija Assassin's Creed filma počela. Ovo je važan korak za ceo projekat i tim koji radi na čuvenoj igrici - izjavio je izvršni direktor Ubisofta Ives Guilemot.

S obzirom da ekranizacije video igara nikada nisu zabeležile bog zna kakav uspeh, ne treba očekivati čuda, a dodatni problem bi mogao da bude i pojavljivanje novog dela filma "Ratovi Zvezda" koji će se u bioskopima naći nedelju dana ranije.

Pogledajte trejler za Assassin's Creed Unity video igru:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: ubergizmo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coleeee

    16. februar 2015 | 14:11

    Razumem te naravno ! I i ja mrzim što šta jednostavno okrenem glavu i idem dalje ! Ima nas koji volimo i želimo i igricu i film pa pusti barem nas da se radujemo

  • DanyeeelGameerDoBolaiLudila

    16. februar 2015 | 12:47

    Najglupsa igrica godine je bas ova! Pa ne bih gubio svoje dragoceno vreme na ovu igricu nikada! A ako izadje film joj mene skocice mi pritisak 200 sa 300. Toliko lepih igara ima naprimer dobar film bi mogao biti Metro 33, Sileent Hiil ali ne onaj stari sa onom zenom nego sa Marfijem ma toliko lepih naslova e a oni zapeli za najgori!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA