OČEKUJU PRAVU POMAMU: Apple od dobavljača traži 6 miliona komada Apple Watch-a za april

Više hiljada radnika radiće dan i noć za praznične dane tokom kojih se proslavlja kineska Nova godina, kako bi isporuka Apple Watch-a bila spremna za april

  • 0

Američki gigant Apple je od svojih dobavljača u Aziji zatražio da u prvom tromesečju proizvedu pet do šest miliona komada Apple Watch-a, prvog pametnog sata ove kompanije. Ovaj gedžet se može priključiti na razne sisteme i dostupan je u tri različite verzije.

Svako može da proba APPLE WATCH klikom na jedan link!

Tajvanska kompanija Quanta Computers biće glavni dobavljač za Apple Watch, čije je lansiranje na tržište predviđeno za april.

Evo koliko će koštati Apple Watch i kada ćete moći da ga kupite!

Više hiljada radnika radiće dan i noć za praznične dane tokom kojih se proslavlja kineska Nova godina u fabrici Quanta Computers u gradu Čangšu, u Kini.

Apple je, kao i uvek, saopštio da ne komentariše ni glasine ni nagađanja. Cena ovog pametnog sata još uvek nije poznata, ali se spekuliše da bi najskuplja verzija mogla da košta 4.000 dolara.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA