PRAVI LEPOTAN: Ovaj pametni sat je savršen spoj dizajna i inovativnih funkcija (FOTO)

Izrađen po uzoru na luksuzne satove, LG je kombinovao klasični dizajn i inovativne funkcije kako bi uneo stil i praktičnost u svakodnevicu korisnika, ali i podigao visoke standarde na još viši nivo

  • 3
Foto: Promo Foto: Promo

Kompanija LG predstaviće na ovogodišnjem Svetskom kongresu mobilnih tehnologija (MWC) LG Watch Urbane, svoj prvi luksuzni uređaj sa Android Wear operativnim sistemom koji je u potpunosti izrađen od metala. Kao što njegovo ime implicira, ovaj uređaj je dizajniran specijalno za urbane korisnike istančanog ukusa, a pruža izvanredne performanse, idealne za one koji žele da u svoju svakodnevicu unesu stil i visoku tehnologiju.

LG Watch Urbane rađen je po uzoru na LG Watch R, prvi pametni sat sa kružnim Plastic OLED (P-OLED) ekranom, koji je kompanija LG proizvela u oktobru 2014. godine. Dok je LG Watch R kreiran za aktivne korisnike, LG Watch Urban je formalnijeg izgleda, sa tanjim profilom, što ga čini idealnim kako za muškarce, tako i za žene. Izrađen po uzoru na luksuzne satove, LG je kombinovao klasični dizajn i inovativne funkcije kako bi uneo stil i praktičnost u svakodnevicu korisnika, ali i podigao visoke standarde njegovog prethodnika na još viši nivo.

LG Watch Urban poseduje isti P-OLED displej od 1.3 inča, baš kao i LG Watch R, ali za razliku od njega, ima uži ram koji mu pruža uglađen izgled. Sa izgledom pravog elegantnog sata, ovaj uređaj je savršen modni dodatak, dok je njegovo kućište od nerđajućeg čelika dostupno u posrebreno ili pozlaćenoj varijanti, a narukvica je napravljena od prirodne kože. Najvažnije, ovaj uređaj pokreće intuitivni interfejs osetljiv na dodir, koji LG Watch Urban čini kompatibilnim sa smart telefonima koji koriste Android 4.3 ili neki napredniji operativni sistem.

Foto: Promo Foto: Promo

Kao i njegov prethodnik, najnoviji LG uređaj koji pokreće Android Wear platforma poseduje PPG (photoplethysmography) senzor koji tokom vežbanja meri otkucaje srca i puls korisnika.

Foto: Promo Foto: Promo

- Klasični dizajn i tehnološke performanse LG Watch Urban uređaja čine ga idealnim naslednikom G Watch i G Watch R pametnih satova, koji su dizajnirani kao neformalni uređaji za aktivne korisnike. LG Watch Urban je važan deo naše strategije da razvijamo nosive uređaje koji će korisnici percipirati kao svakodnevni modni dodatak, a ne samo kao tehnološku napravu - rekao je Džuno Čo, predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma

    19. februar 2015 | 18:37

    Plasticna glupost...i najruzniji pravi sat je lepsi od ovoga..i kakva je svrha ako imam mobilni u dzepu?da buljim u mali ekran i citam poruke?stvarno ne razumem zasto postoje ovi satovi

  • $BOGATAS$

    19. februar 2015 | 20:47

    Hahahaah.... Imam ga :D

  • Nikola

    23. februar 2015 | 23:22

    Pri kupovini "Pametnog sata" dvoumio sam se izmedju Samsung Gear 2 i Gear S.. LG mi se nije svideo iz razloga sto je ekran jako mali. svega 1.3 inca. Gear 2 ima kameru od 2 mp ali je jako providan, tako da sam se odlucio za GEAR S (p750). Kupljen je pre 2 meseca za 344 evra. Za sada sam prezadovoljan njegovim funkcijama. prvenstveno sto mogu da citam poruke o lagano na njih da odgovorim bez vadjenja telefona iz dzepa, a samim tim mi baterija na telefonu mnogo duze traje (Sa satom ustedim oko 40 % Bateije na svom smartfonu). Bas kao sto se kaze, Tehnika je cudo. Sledece su Google Glass :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA