OTKRIVAMO: Ovako možete da besplatno telefonirate putem WhatsApp-a!

Pozivi su odlično integrisani u WhatsApp. Novi tab "Calls" pokazivaće dolazeće i propuštene pozive veoma precizno

  • 4

Opcija besplatnih poziva na WhatsApp-u prvi put se pojavila pre nekoliko nedelja, ali samo određenom broju korisnika koji nisu mogli da je aktiviraju. Međutim, kompanija je pripremila sve kako bi nova funkcija počela sa radom, pa sada korisnici sa verzijom 2.11.528, odnosno 2.11.531 besplatno mogu da telefoniraju putem WhatsApp-a.

OTKRIVAMO: Evo kako da koristite WhatsApp na računaru!

Pored toga što je za korišćenje nove opcije neophodna najnovija verzija aplikacije, kako biste dobili mogućnost besplatnog telefoniranja neophodno je da vas prijatelj kome je ova opcija već dostupna pozove.

Nakon prvog poziva, korisnički interfejs WhatsApp-a će se promeniti, i pojaviće se tri različita taba (Calls, Chats i Contacts).

Foto: androidworld.nl Foto: androidworld.nl

Pozivi su odlično integrisani u WhatsApp. Tab "Calls" pokazivaće dolazeće i propuštene pozive, kao i pozivane kontakte veoma precizno. Propušteni pozivi će ostavljati notifikaciju kako biste kasnije pogledali ko vas je zvao. Dok je poziv u toku, možete uključiti zvučnik ili utišati mikrofon, isto kao i kod klasičnih poziva.

Iz same aplikacije WhatsApp nije moguće napraviti običan poziv. Ukoliko se nalazite na mestu na kojem je loš internet, ili je kontakt kojeg pozivate "offline", da biste ga pozvali moraćete da izađete iz aplikacije i pozovete ga standardnim putem.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: androidpolice.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    23. februar 2015 | 15:00

    Pa kako da me neko zove kada niko nema tu opciju!?!?!

  • ;-))

    23. februar 2015 | 12:13

    Zasto kod mene nece. I zasto jos uvijek nema ni novog azuriranja?

  • Dean

    23. februar 2015 | 11:57

    Ja imam tu verziju i nemam nista to se dobija isto kao google inbox mora negde da se prijavi pa ako tr izaberu dobijas.. glupost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA