GEJMERI, POKAŽITE ŠTA UMETE: Dođite na ovaj festival i pobedite!

Organizatori vas pozivaju u Novi Sad na Big Gaming Festival, da se igrate, uživate i osvojite vredne i neverovatne nagrade

  • 0

Big Gaming Festival biće održan od 28. februara do 1. marta u novosadskom Big Shopping Centru. Kvalifikacije će biti održane u subotu, a eliminacije su planirane za nedelju.

Oni koji budu imali najviše sreće i uspeha da osvoje prva tri mesta, dobiće vredne robne nagrade. Prijave traju do petka za sve one koji su zainteresovani za učešće na festivalu.

Prijave se podnose putem telefona na broj 0641013700, preko inboxa Facebook stranice https://www.facebook.com/LoLSerbia ili na e-mail St3f4NS@hotmail.com.

Kao i prethodnih godine, Gigatron je i ove godine tehnički sponzor ovog festivala. Ovom prilikom je obezbedio mašine na kojima će učesnici biti u prilici da isprobaju svoje "gaming sposobnosti".

Glavne nagrade su računar Gigatron Silent Striker i monitor Dell LED TFT 23" S2340L IPS Full HD, koji će i ove godine biti dostupne po neverovatnim cenama u pretprodaji, nakon završetka festivala.

Organizatori vas pozivaju da dođete u Novi Sad, da se igrate i kupite eksponate sa gaming festivala po neverovatnim cenama od 85.000 dinara za Gigatron Silent Striker i 18.000 dinara za monitor Dell LED TFT 23" S2340L IPS Full HD.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA