PREDSTAVLJEN SAMSUNG GALAXY S6: Brže punjenje baterije i prvi zakrivljeni displej (FOTO)

Galaxy S6 i Galaxy S6 edge predstavljaju spoj premijum materijala sa najnaprednijom Samsungovom tehnologijom, nudeći korisnicima vrhunsko mobilno iskustvo

  • 74

Kompanija Samsung Electronics predstavila je danas najnovije modele mobilnih telefona Galaxy S6 i Galaxy S6 edge. Galaxy S6 i Galaxy S6 edge predstavljaju spoj premijum materijala sa najnaprednijom Samsungovom tehnologijom, nudeći korisnicima vrhunsko mobilno iskustvo.

- Sa potpuno novim modelima Galaxy S6 i Galaxy S6 edge, Samsung nudi ono što tek dolazi u svetu mobilnosti, zajedno sa novim standardom koji će pokretati globalni mobilni program - istakao je Dž. K. Šin, predsednik i generalni direktor divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung.

Foto: Promo/Samsung Foto: Promo/Samsung

- Slušajući naše korisnike i učeći iz uspeha i promašaja, stalno podstičemo napredak novih tehnologija i ideja. Uz iznova osmišljeni dizajn, jaku mrežu partnera i nove servise, modeli Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 edge nude korisnicima vrhunsko iskustvo u svim opcijama smart telefona - dodao je on.

Galaxy S6 i Galaxy S6 edge predstavljaju spoj dizajna i moćnih funkcija. Naročito Galaxy S6 edge ima jedinstvenu lepotu, pri čemu dobro leži u ruci, nudeći impresivno iskustvo gledanja uz prvi displej na svetu koji je zakrivljen sa obe strane.

Modeli Galaxy S6 i Galaxy S6 edge opremljeni su neverovatno svetlom i brzom prednjom i zadnjom kamerom. F1.9 objektivi i senzori visoke rezolucije kako na sekundarnoj kameri spreda (5MP) i primarnoj kameri pozadi (16MP) pružaju najsuperiorniji kvalitet slike kod smart telefona, čak i u mraku.

Foto: Promo/ Samsung Foto: Promo/ Samsung

Uz to, opcije kao što su automatski HDR u realnom vremenu, pametna optička stabilizacija slike (OIS) i IR detekcija balansa belog, pružaju naprednu svetlosnu osetljivost i besprekorna fotografska rešenja.

Takođe, nova funkcija brzog lansiranja korisnicima pruža brz i direktan pristup kameri sa bilo kog ekrana za samo 0.7 sekundi jednostavnim duplim klikom na dugme za osnovni ekran.

Foto: Promo/ Samsung Foto: Promo/ Samsung

Sa ugrađenom tehnologijom za bežično punjenje sa WPC i PMA sertifikatima, modeli Galaxy S6 i Galaxy S6 edge postavljaju novi standard u toj grani industrije za univerzalno bežično punjenje. Ovi uređaji rade na svakom bežičnom punjaču koji se može naći na tržištu, a koji podržava WPC i PMA standarde. Poseduju i neverovatno brzo punjenje preko kabla, za 1.5 put brže od modela Galaxy S5, dajući oko 4 sata korišćenja

Galaxy S6 i Galaxy S6 edge biće dostupni na svetskom tržištu od 10. aprila, u varijantama od 32/64/128GB skladištenog prostora, u bojama "beli biser", "crni safir", "zlato i platina", "plavi topaz" (samo Galaxy S6) i "zeleni smaragd" (samo Galaxy S6 edge).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    1. mart 2015 | 22:16

    Sta ce mi telefon gde nema da se okrene 0 kad je losa veza ;-)

  • Samsung

    1. mart 2015 | 21:44

    Kostace koliko i Iphone 6 a pruzace mnogo vise...ne mogu se ni uporediti...Samsung kao i uvek korak dva ispred svih...Gledajuci predstavljanje i uporedjivanje sa Iphonom pomislio sam da je Iphone 6 tel iz 2010 realno...jedino gde Apple ne zaostaje je dizajn...za sve ostalo sada za dva koraka bezi Samsung...

  • cene

    1. mart 2015 | 23:59

    Galaxy S6 32GB 699€, Galaxy S6 Edge 32GB€ 799€. iPhone 6 16GB 699€, iPhone 6+ 16GB 799€. Pitanje dali se toliko isplati dati za jedan tel. Neki ljudi kupuju auto za te pare :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA