Evo kako da zaradite hiljade evra na Vine-u za 1 SEKUND! Ako mogu ovi ljudi, možete i vi! (VIDEO)

Ovi momci među kojima ima i srednjoškolaca uspeli su da se obogate zahvaljujući kratkim video-snimcima na ovoj mreži

  • 2

Za razliku od onih na YouTube-u, video klipovi na Vine-u ograničeni su na samo šest sekundi. Međutim, to ne sprečava nekoliko zvezda te platforme da izraze svoju kreativnost i upravo na tim filmićima izgrade svoju slavu i mogućnost da dobiju dobro plaćene angažmane.

Ovo su najveće zvezde Vine-a:

1.Neš Grir

Apsolutno najveća je zvezda Vine-a je Neš Grir (17), tinejdžer koji svojim besramnim snimcima zabavlja 10 miliona pratilaca, a kojem su klipovi pregledani više od dve milijarde puta!

Prevedeno u finansijske pokazatelje, Grir dobija ponude i do 100.000 dolara po "Vine-u", a zajedno sa svojim cimerom i takođe popularnim Vine-rom Kameronom Dalasom glumio je u Netflix-ovoj komediji "Expelled" koja je premijeru imala u februaru.

Nakon što je s premijerom osvanuo na broju jedan na iTunesu, "Expelled" je ostao u top 10 najpopularnijih sadržaja čitav mesec.

Printskrin: YouTube/Nash Grier Printskrin: YouTube/Nash Grier

2. Žerom Žar

Žerom Žar (25) došao je 2013. godine u Njujork sa samo 400 dolara u džepu, bez krova nad glavom i poznavanja jezika, ali njegov entuzijazam i francuski šarm rezultirali su rađanjem zvezde koja sada snima s De Nirom i zarađuje 25.000 dolara po filmiću.

Žerom je za Vine otprilike ono što je slavni Remi Galjard za YouTube, šaljivi provokator koji ide po svetu i nemilice se ubacuje u razne društvene situacije kako bi zabeležio šokantne reakcije ljudi u svojim video isečcima od nekoliko sekundi.

Zbog skidanja u kupaće gaće u avionu i paradiranja sa šlaufom-patkicom prošle godine ga je privela policija. Njegove vine-ove prati više osam miliona ljudi, a sakupili su više od milijardu pregleda.

3. Tomas Sanders

Srednjoškolac sa Floride proslavio se neobičnom zanimacijom, naracijom tuđih života koju beleži dok prilazi nepoznatim ljudima.

Sandersovi vine-ovi imaju više od dve milijarde pregleda, a prati ga 5,8 miliona ljudi.

On je prošle godine bio pobednik takmičenja Rajana Sikresta za omiljenog Vine-ra što će mu sigurno doneti holivudske poslove u bliskoj budućnosti.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiza

    6. mart 2015 | 11:09

    I,na kraju moje pitanje,kako da naplatimo tih sitnih 1000e??? Kad bi na neku foru neko i naplatio,drzava uzima 40%.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA