Imate Facebook aplikaciju na telefonu? Možda je dobro da je odmah obrišete!

Ovoj društvenoj mreži možete direktno da pristupite putem internet pretraživača, a na ovaj način Facebook vam neće trošiti internet i bateriju kada ga ne koristite, a takođe vam neće usporavati telefon

  • 11

Čak i ukoliko ste zavisni od Facebook-a, ne bi bilo loše da obrišete aplikaciju sa vašeg smartfona i popularnoj društvenoj mreži pristupate preko internet pretraživača. Naime, antivirus kompanija AVG sastavila je listu najgorih aplikacija za pametne telefone koje utiču na trajanje baterije i same performanse uređaja.

Facebook je proglašen jednom od najgorih.

AVG je otkrio da mobilna aplikacija čuvene društvene mreže najviše negativno utiče na rad smartfona, i da je treći najveći krivac za trošenje baterije i interneta, kao i celokupne memorije telefona.

Međutim, dobra stvar je što vam ova aplikacija uopšte nije potrebna kako bi uživali u kompletnom Facebook doživljaju.

Ovoj društvenoj mreži možete direktno da pristupite putem internet pretraživača, a na ovaj način Facebook vam neće trošiti internet i bateriju kada ga ne koristite, a takođe vam neće usporavati telefon.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: bgr.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maрко

    9. mart 2015 | 16:35

    Problem je kod telefona kojima je ugradjen facebook, kada se deinstalira aplikacija još stoji na telefonu,ne može da se obriše sa telefona.

  • Tutu bubu

    9. mart 2015 | 16:16

    Da obrisu hahaha, pa onda 80% Srbije da izvrsi kolektivno samoubisto. Nema zivota ovde posle fejsa

  • joca

    9. mart 2015 | 17:37

    Pa naravno da usporava telefon i trosi bateriju,to je sasvim normalno i nama koji stalno menjamo romove i koji se malo vise u to razumemo poznato.Fala Bogu da nemam tu aplikaciju i nikad je i nisam imao,iako je fabricka kao sto kaze neko flesujes kernel ili jednostavno rutujes telefon pomocu nekog programa i brises sta ti je volja :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA