GLASINE KRUŽE INTERNETOM: Udružuju se Nokia i Meizu

Iako Nokia prema ugovoru koji ima sa Microsoftom ne sme da uđe na tržište smartfona do trećeg tromesečja 2016. godine, finska kompanija smislila je način kojim će unaprediti svoje poslovanje

  • 3

Nakon raskidanja veze sa Microsoftom, Nokia je u Kini predstavila svoj prvi Android tablet N1. Međutim, čini se da čuvena finska kompanija ima još nekoliko iznenađenje za sve svoje fanove.

Iako Nokia prema ugovoru koji ima sa Microsoftom ne sme da uđe na tržište smartfona do trećeg tromesečja 2016. godine, finska kompanija smislila je način kojim će unaprediti svoje poslovanje.

Naime, prema glasinama koje kruže internetom, čini se da će Nokia udružiti snage sa kineskom kompanijom Meizu. Oni navodno rade na internacionalnoj verziji Meizu MX4 smartfona.

Na kineskoj društvenoj mreži Weibo pojavile su se informacije da će Meizu Supreme telefon nositi oznaku "powered by Nokia". To bi u suštini značilo da će Nokia verovatno pozajmiti svoju ekspertizu u oblasti hardvera i softvera kompaniji Meizu za ovaj smartfon.

Više informacija o ovoj saradnji će se verovatno pojaviti uskoro.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: nokiapoweruser.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    17. mart 2015 | 23:06

    Imam MX4. Telefon je zverka. Izmenjao sam telefona i telefona,ali ovaj mob pravi najlepse fotografije od svih brendova. Jos ako se stvarno udruze sa nokiom,pun pogodak!

  • Basa

    18. mart 2015 | 09:54

    Meizu telefon nikada nisam imao prilike da procackam, ali ako je suditi po klipovima na youtube i raznim komentarima, telefoni su im dobri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA