IMATE FACEBOOK? Više vam neće trebati telefon!

Nova aplikacija će se najverovatnije pojaviti samo za Android uređaje, s obzirom da je Apple prilično strog kada je reč o aplikacijama koje kompletno zamenjuju neke osnovne funkcije

  • 0

Najpopularnija društvena mreža na svetu testira novu aplikaciju pod imenom Phone, koja će navodno uskoro ugledati svetlost dana. Facebook Phone aplikaciji trenutno mogu da pristupe samo zaposleni u čuvenoj kompaniji.

Glavna funkcije nove aplikacije će biti prikazivanje informacija o osobi koja vas zove.

Informacije će verovatno biti prikupljene sa Facebook-a, a za sada nije poznato da li će Phone funkcionisati samo za prijatelje koji imaju nalog popularnoj društvenoj mreži, ili za sve osobe koje su nekada na Facebooku ostavili svoj broj telefona.

Nova aplikacija internet giganta će takođe blokirati pozive osoba sa kojima ne želite da komunicirate,a još uvek nije najjasnije kako će ova opcija funkcionisati.

Portparol Facebooka potvrdio je postojanje pomenute aplikacije.

- Konstantno testiramo nove stvari, ali za sada nemamo više informacija - izjavio je portparol. Facebook Phone će se najverovatnije pojaviti samo za Android uređaje, s obzirom da je Apple prilično strog kada je reč o aplikacijama koje kompletno zamenjuju neke osnovne funkcije.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: pcmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA