Microsoft i Samsung počinju saradnju. Evo šta će to doneti korisnicima!

Prošlog meseca, Microsoft i Samsung su okončali spor oko prava na intelektualno vlasništvo, a sada su rešili da počnu i sa saradnjom

  • 4

Kompanije Microsoft i Samsung objavile su danas proširivanje partnerstva koje omogućava američkom izdavaču softvera da instalira svoje usluge na uređaje južnokorejskog giganta koji rade na Android operativnom sistemu.

Microsoft će, u okviru tog sporazuma, pre svega preinstalirati na određenim smartfonima i tabletima Samsunga softvere iz palete korisničkih programa Word, Excel, Powerpoint i OneNote, uslugu za online skladištenje podataka OneDrive i aplikaciju za videokonferencije Skype.

Ove funkcije Samsung Galaxy S6 smartfona može da ima i VAŠ TELEFON!

Dva nova Samsungova smartfona Galaxy S6 i S6 Edge, koji treba da se pojave na tržištu sledećeg meseca, isporučivaće se sa besplatnim online skladišnim prostorom od 100 gigabajta tokom dve godine, preneo je danas Rojters.

Prošlog meseca, Microsoft i Samsung su okončali spor oko prava na intelektualno vlasništvo, ali su odredbe sporazuma ostale tajne.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Racing

    24. mart 2015 | 14:08

    Ovo je novi poraz Samsunga. Secate se da su pre par godina krenuli da razvijaju svoj Office? E evo vidite koliko im je taj projekat bio dobar. Sta mislite zasto i Tizen i dalje nije zastupljeniji? Ljudi ne umeju nista sami da naprave. Smesna kompanija i ne zasluzuju poziciju koju trenutno uzivaju.

  • South BAČKA

    25. mart 2015 | 02:48

    Unaprediće Samsung kao Nokiu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA